Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az,hogy el vagyok kényelmesedve?
Tegnap veszekedett velem a barátnőm,és a fejemhez vágta,hogy míg ő megszakad a munkától én el vagyok kényelmesedve.
Különböző helyen dolgozunk ő egy német multinál kb 420.000 nettót keres
Én pedig a szüleim családi vállalkozásában dolgozom vezetői pozícióban.
(kb 500.000 nettóért)
Ő van úgy hogy havi 220-240 órát is dolgozik.
Rendszeresen túlórazik,havi 3 hétvégén (szombat-vasárnap) is dolgozik.
Nekem viszont eléggé kötetlen a munkaidőm.H-CS napi 6-7 órát vagyok bennt.
Pénteken elméletileg Home office-ban dolgozok,de igazán akkor csak pár telefonhívást és emailt küldök el.
Szombat-vasárnap szabad.
Hidd el, a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy neked kiről mi a véleményed. Én meg azokat a szülőket nézem le, akik úgy vállalnak gyereket, hogy nem segítik semmivel sem. Mikor a mai világban kegyetlen nehéz a nulláról elindulni. Ez önzőség és felelőtlenség.
A gyerek pedig nem feltétlen várja el ezeket a dolgokat a szülőktől, hanem lehet hálás érte és a szülő is szívből adja. Csak sajnos kevés olyan család van, ahol ez ilyen szépen működik, de ismerek több ilyet is. A legtöbb esetben viszont vagy a szülő fukar, önző, vagy a gyerek követelőző és hálátlan.
12*
Nincs olyan opció,hogy senkit se,nézzünk le,és
esetleg mindenkivel bánjunk úgy,ahogy szeretnénk hogy velünk is bánjanak?
1. Lehet nem veszed észre, de nem végzel annyi házimunkát, mint ő.
2. Zavarja, hogy "apuci vállalkozásában" dolgozol, és nem eszközként használod arra, hogy építsd magad (nem ásod bele magad a szakmába, nem tanulsz, nem képzed magad).
3. Frusztált és irigy és rád projektál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!