Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az,hogy el vagyok kényelmesedve?
Tegnap veszekedett velem a barátnőm,és a fejemhez vágta,hogy míg ő megszakad a munkától én el vagyok kényelmesedve.
Különböző helyen dolgozunk ő egy német multinál kb 420.000 nettót keres
Én pedig a szüleim családi vállalkozásában dolgozom vezetői pozícióban.
(kb 500.000 nettóért)
Ő van úgy hogy havi 220-240 órát is dolgozik.
Rendszeresen túlórazik,havi 3 hétvégén (szombat-vasárnap) is dolgozik.
Nekem viszont eléggé kötetlen a munkaidőm.H-CS napi 6-7 órát vagyok bennt.
Pénteken elméletileg Home office-ban dolgozok,de igazán akkor csak pár telefonhívást és emailt küldök el.
Szombat-vasárnap szabad.
2#
Egyetértek veled
Én mindig mondom neki,hogy dolgozzon kevesebbet.
Csak hát mikor még nem ismertük egymást,fiatalon huszonévesen felvett 2007-ben devizahitelt.
Lakást vett majd annyira megemelkedett a törleaztője,hogy nem tudta fizetni.Szóval a lakása "elment".
És még mindig sok adóssága van.
Ezt hívják irigységnek. Ha a te szüleidnek lenne cége, abban a pillanatban te is otthagynád a jelenlegi munkádat és áldanád az eget, hogy könnyen kereshetnél sok pénzt. Ezért nem jó a szinted alatt választani párt, kérdező, mert az irigység és a kisebbségi komplexusa megeszi a kapcsolatot. Keress olyan nőt, aki jobb körülmények között él és sokkal harmonikusabb kapcsolatod lehet.
Igen, olyan szülők is vannak, akik a kenyér csücskét sajnálják a gyerektől, de nem hiszem, hogy ez lenne a mintaszülőség. Szerintem egy szülő ott segítse a gyerekét, ahol tudja, ha már a világra tojta és elméletileg szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!