Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos hogy nem segített rajtam a barátom, és ez nekem rosszul esik?
Jogos hogy rosdzulesik.
Ettől függetlenül menj el nődokihoz.
Teljes mindegy dolgozik e vagy nem! Kinek szrj le?
Ha ilyen van az első dolgom a páromért menni!
Velem ezt először és utoljára "játszotta" volna.
Egyszer voltam én is hasonlóan, páromnak nem is kellett mondani, h nem e jön értem már mondta maga és ő 140kmre lakott akkor.
Ezt a pasit dobd ki a fenébe!
N 30
Szerintem helyesen járt el a párod.
Hisz ajanlotta, hogy mentőt hív, ő nyújtja a kezét, te meg az egész karját akarod.
18 😂😂😂 hát nem azért de jó pasi meg minden! Sztd aki normális és szerető a párját, nem vágja magát földhöz, mert utazni kell ennyit az mind luzer?
17 nem a megjöttön lenne a hangsúly. És nekem nem menstruációs görcseim voltak (amúgy látni h faszi vagy és nem menstruálsz).
Kérdező!
Ha eljött volna, konkrétan miben tudott volna segíteni?
Nyilván nem eü. végzettségű.
Ha azt mondod, hogy pl. nem volt erőd teát főzni és ha lett volna főzve, az valószínűleg segített volna, akkor lett volna értelme elmennie.
Ha csak arról van szó, hogy együttérezzen veled, miközben szenvedsz, akkor semmi értelme nem lett volna.
Szóval minden azon áll vagy bukik, hogy érdemben tudott volna-e segíteni, ha ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!