Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az oka annak, ha nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, ha nem akar semmit, de elengedni sem akar?

Figyelt kérdés
Exbarátnőm négy hónappal a szakítás után felhívott, azóta napi szinten ír, néha találkoztunk is, amit ő akart. Hozzám is feljött, de mindig mondta, hogy nem akar semmit, ne is próbálkozzak, mert akkor elmegy. Azt sem engedte, hogy megcsókoljam, de volt, hogy hajnalig ott volt. Ő tudja, hogy még szeretem, de azt mondja, most nem akar semmit, mert nem működött a kapcsolatunk, és a családja nagyon nem kedvel engem. Egyszer elmentem egy randira, amiről tudott, és az sem zavarta, nem tűnt féltékenynek. Mondjuk úgyis tudja, hogy ha akarná úgyis visszafogadnám. Azért nem értem, mert csinos, okos, független nő, simán találna valakit, ha akarna, ezért nem gondolom, hogy talonban tart. Másfél hónapja van ez, azóta szinte minden nap ír, beszélünk, de mindig elmondja, amikor próbálkoznék, hogy ő nem akar semmit. Ez mire jó neki? És nem is huszonéves, aki nem tudja, mit akar, hanem 31. Ja, 3 évet voltunk együtt.
2023. jan. 7. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, rájött, hogy emberként hiányzol neki.

Miért szakítottatok?

2023. jan. 7. 12:19
 2/9 anonim ***** válasza:
72%

Húzza a madzagot előtted. Pontosan tudja, hogy szar neked ez és ezt élvezi, tudja, hogy fájdalmat okoz.

Kíváncsi vagyok, ha megszakitanad vele a kapcsolatot, mit reagálna.

2023. jan. 7. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
A saját nyomorúságát próbálja veled felhúzni. Ez nagyon legalja ha tudja, hogy érzel még mindig. Neked kellene teljesen megszakítani a dolgokat vele mert így te sem tudsz továbblépni. Nem kell szeretetszolgálatot játszani! Ha magába nem képes boldogulni nem az exbe kellene kapaszkodni…
2023. jan. 7. 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ő lelkileg nem engedett el téged. Tudja hogy nem működött a kapcsolatotok (azt te tudod hogy miért), de lelki téren még nem tudott elengedni.

Az ilyen állapotban lévő ember saját maga előtt szégyelli magát, mert neki van szüksége arra hogy feljárkáljon hozzád lelkizni. Önellentmondásba keveredik ezzel a kellesz is meg nem is viselkedéssel.

Nagyon határozottnak tűnik, próbálja tartani magát, de közben meg ő van rád szorulva.

Akkor borulna ki igazán a bili, ha neked lenne egy új barátnőd. Csakhogy ő pontosan tudja hogy te még most is odavagy érte így lehet veled szórakozni, figyelmet csikarhat ki belőled.

Én a helyedben a sarkadra állnék és tartást mutatva elbeszélgetnék vele, hogy mire jó ez az egész. Barátság úgy sem lesz két ember között akik már szexeltek egymással és továbbra is van szexuális vonzalom.....

Ezt addig lehet így húzni amíg valamelyik félnek nem lesz egy új párkapcsolata. És akkor a másik vérig lesz sértve.

Én azt javaslom hogy keress magadnak egy olyan nőt aki megbecsül téged és nem bunkók a családtagjai (nem szólnak bele a párkapcsolatotokba). Ezzel a csajjal meg le kell zárni egyértelműen a dolgot, mert így csak mindkét fél rabságban tartja a másikat, és egyik sem tud érdemben nyitni más emberek felé.

2023. jan. 7. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

"Mi az oka annak, ha nem akar semmit, de elengedni sem akar?"

Szerintem hasznosabb lenne számodra, ha arra a kérdésre keresnél egy őszinte választ saját magadban, hogy miért teheti ezt meg veled, hogy gyakorlatilag szórakozik az érzéseiddel, manipulál, használ arra, hogy ő megkapjon valamit tőled, amire szüksége van - mindegy, hogy mi az - az időd, a figyelmed, érzelmi energia, a tudat, hogy neked még mindig tetszik, stb.

Miért hagyod, hogy ezt tegye veled?

Az jó, hogy nem haraggal váltatok el, de ha szakítottatok, miért nem zárjátok ezt le, és miért hagyod, hogy ebbe a játékba, játszmába belerángasson téged, ha már nem viszonozza az érzéseidet, és nem akar veled lenni?

2023. jan. 7. 13:02
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Egyszerűen csak :önző...
2023. jan. 7. 22:19
 7/9 NTBS ***** válasza:
78%
Zárd ki az életedből. Csak fáraszt és húzza az időt.
2023. jan. 19. 06:27
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Egyetértek mindenkivel, ne okokat keress, hanem iktasd ki életedből örökre.
2023. jan. 19. 21:01
 9/9 anonim ***** válasza:

"mindig elmondja, amikor próbálkoznék, hogy ő nem akar semmit."

Mert nem akarja újrakezdeni veled, nem? Azért ír, talizik veled, mert tudja hogyha másnál nem lesz esélye előhúzz a poros polcról, vagy mint ember bír, de ennyi.

2023. jan. 27. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!