Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre lehet ezt hozni?
Figyelt kérdés
A barátom sokkal kevesebb szexet igényel, mint én. Kibökte, hogy ez azért van, mert szerinte nem jó a testem. Nem tudom ezen túltenni magam. Miért így kellett ezt közölni? Ezerszer kértem, hogy menjünk el együtt sportolni stb., nem akart. Ő még mindig állítja, hogy szerinte ez volt a legjobb és legőszintébb mód ennek közlésére, pedig rengeteget sírtam emiatt. 168 cm vagyok és 58 kg, van rajtam felesleg, de nem sok, izmos is vagyok valamennyire. Hogy tudjak ezen túllépni?2023. jan. 6. 22:24
21/23 anonim 

válasza:

Megjegyezném, hogy 168/58 paraméterrel egy igen kívánatos nő lehetsz. Meg kell találni azt aki szintén így gondolja, és neked is szimpatikus.
22/23 A kérdező kommentje:
#20 nem értelek téged sem. Miért jöttél össze egy ilyen nővel? Miért vagy még vele együtt? Mi az, ami ennyire nem tetszik benne?
2023. jan. 7. 09:25
23/23 anonim 

válasza:

"A barátom sokkal kevesebb szexet igényel, mint én. Kibökte, hogy ez azért van, mert szerinte nem jó a testem."
Mar nem lenne a barátom és kész, nem kell túl lépned az égvilágon semmin, a tested csak egy kifogás, valójában nem szerelmes beléd és még egy kicsit sem tisztel.
De miért is tenné? Te sem becsülöd önmagad, ahelyett, hogy kiraknád még vele vagy, tiszta hülye vagy. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!