Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre lehet ezt hozni?
És mit tudsz arra mondani, ha ő ezt láthatóan nem így gondolja? És semmiképp sem tudja ezt elfogadni. Mit lehet az olyan emberrel kezdeni, aki látszólag tényleg nem bántásból mond ilyet? És szentül hiszi, hogy ettől előlrébb leszünk?

Nem arról van szó, szerintem, hogy már kevésbé szeret (vagy hogy egyáltalán valaha szeretett), mert még a kapcsolatunk előtt is voltak olyan megjegyzései, hogy nem vagyok az ideálja, tudom, akkor kellett volna lezárnom az egészet. 1 éve ismerkedünk

De, együtt vagyunk, együtt is élünk, egy éve kezdtünk el ismerkedni, és fél éve vagyunk kb “hivatalosan” együtt.
egyértelműen nem egy szexkapcsolat😅😒

Tehát 1/2 év után nem tetszik a tested. Akkor mi lenne pár év múlva.
Szerintem csomagolj, és ne élj együtt ilyen emberrel.

Szimplán nem tetszel neki. Jobbat akart, stb...
Azért hiszi szentül, hogy ez nem csak egy sértés, mert tényleg így gondolja.
Én nem hiszem, ha valaki komolyan szerelmes a másikba/szereti a másikat akkor ne látná tökéletesnek a testét.
Illetve ez így nem igaz.. az első páromnál én láttam, hogy nem jó a teste (csont és bőr fiú volt amit én kifejezetten NEM szeretek), de ahogy az eszem tudta, hogy így van, valahogy mégis akkor nagyon vonzó volt számomra.
Nem vagy élete szerelme, és pár kiló mínusszal sem lennél.

Én is osszejottem egy olyan lánnyal aki kb az anti ideálom volt. Kb két évig nagyon sokat bántottam a külseje miatt, aztán két év után, inkább három év után, vagyis a három év alatt elfogadtam, próbáltam felnagyitani a jó tulajdonságait, a negyedik évben minden oké volt, nem zavart már, most az ötödik évben hatványozottan rám szakadt annak az egy évnek a "szépsége"...jelenleg ingerült leszek ha meghallom a hangját, feszült leszek ha hazaerek és tudom, ha ír, legszívesebben letiltanam, legeszivesebben leírnám neki, hogy sosem szerettem, hogy mindig más után vágytam, vágyok, hogy az egész amit öt, hat év alatt megéltünk az részemről egy szinjatszas volt, egy rossz döntés volt az életemben, más után, mások után vágyakozok, sóvárgok, 0-24-ben.
Nos kérdező én azt tudom tanácsolni, hogy mélyen nézz magadba és képzeld el, hogy a párod mondjuk 3-4 év után rád zuditja ezt. Hogy viselnéd, elbirnad, mennyire tenne tönkre, mennyire nem stb. Ha úgy érzed, hogy ezzel te simán megbirkozol majd, akkor nyugodtan áldozz rá több évet az életedből, sőt...akár egy gyerek is becsuszhat, de érdemes fejben tartani, hogy egy gyerekkel nem könnyű párt találni. (azt tanácsolom, hogy hagyd el és keress olyat, akinek az ideálja vagy)
És akármennyire elcsépelt egy mondás, de rajottem, első kézből tanúsíthatom, hogy igaz...külső megfog, benső megtart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!