Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok/asszonyok. Miért véditek a pasitokat akkor is, ha egyértelműen mindeni (kollégák, családod, barinők, exei, exeid, szomszédok,...) megmondja, hogy egy féreg?
- Jó...iszik a Géza, de már csak 4 sört, meg reggel a 2 dl. páleszt, de le fog szokni, a baba miatt.
- És??? Igen, felpofozta a Natit, de megérdemelte a cafat! 22 percet késett, és nem mondta meg hol járt.
- Jó, tartozik a Fruzsinak, de most le van égve, majd megadja. Most fizette ki a Annát.
- Nem ő jött el, a nő dobta ki, de látogatja a gyermekét, tavaly is volt, 1X.
- Mellettem 100% nem lép majd félre, szeret. :)
- Nem az ő hibája. Nehéz elhelyezkedni a diplomájával. Az egyik helyre 30 percet kéne buszoznia, hajnali 07:00-kor, a másik csak éhbért fizetne, igaza van, hogy 300-ért fel sem kell. Az a cég meg...menjen heti 5 napot...és mikor él?
- Az apja ütött először! Igen, a kerekesszékből, és? Egész nap tekeri, olyan karja van mint a Rambósztalónénak.
- Nem, csak kankó volt, és a színházban kapta el, mert nem voltak lefertőtlenítve a székek a nézőtéren. És hozott virágot, olyan bűntudata volt, hogy én is elkaptam tőle.
Azért, mert egyrészt szégyellik a helyzetüket, másrészt ilyenkor szinte ösztönös reakció a tagadás (még önmaguknak is).
N
nő vagyok, de azt mondom, hogy sok nőre igaz, hogy:
naívak ("majd én megváltoztatom" / "a kedvemért megváltozik")
alacsony az önértékelésük ("hol találok én bárki mást / jobbat?")
Azért, mert ha nőként teljesen alapszinten kritikus mersz lenni a férfiakkal szemben, akkor el leszel mondva femináci prűd házisárkánynak (sokszor nők részéről is), akinek nincs humorérzéke, és ne csodálkozzon, ha soha nem lesz csávója.
Viccen kívül amúgy arról van szó, hogy a nőknek úgy általában nem sok önbecsülésük van a mai társadalomban, vagy ha egyszer volt is, egy ilyen tuskó csávó mellett igen hamar leépül. Ezek a nők attól félnek, hogy ha nem néznek el, nem engednek meg mindent a férfiaknak, nem mennek bele mindenbe, akkor majd elhagyják őket, és ezt nem tudnák a törékeny. Azt hiszik, hogy senki másnak nem fognak majd kelleni, vagy azért, mert alapból ilyenek vagy azért mert a férfi elhitette ezt velük. A másik meg az, hogy a nőkkel nagyon szépen elhitették azt is, hogy a férfiak már csak ilyenek, nincs mit tenni, szóval ha egy férfival akarsz együtt lenni nőként, akkor ezt el kell fogadnod. El kell fogadni, hogy sz@rik a házimunkára meg a gyerekeire, el kell fogadni, hogy megcsal (ha más nem gondolatban napi 10x), el kell fogadni, hogy nem tudsz vele problémákról beszélni, mert az hiszti meg sárkányoskodás. A nők meg nevetgélnek egymás között, hogy kinek mennyire életképtelen a férje. "Haha, Sanyinak tegnap nekem kellett megmutatnom, hogy indítsa el a mosógépet, ami 5 éve megvan, olyan kis béna szegény hhahhha!" - "Jaj, ne is mond, Ádi meg sose viszi ki a ruháit a szennyesbe, szörnyű. De nem baj, így szeretem. Haahaa!" - "Fuh csajok, Dezső meg nem tudja, hogy mi a gyerek jele az oviban. De végülis érthető, mert nem ő szokott érte menni. Hahaha!"
Nekem ez abszurd.
#13 vagyok
... és ezt nem tudnák a törékeny önbecsülésükkel feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!