Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem azt akarja hogy plasztikáztassak. Belemenjek?

Figyelt kérdés

51 Éves vagyok, van két gyermekünk 18,19 évesek.

Elég jó a házasságuk, szeretjük egymást, egy probléma van csak, folyamatosan megjegyzéseket tesz a külsőmre(burkoltan) pl ilyet mondott a lányunknak hogy gyorsan elmegy az élet ma még 18 vagy, holnap meg már szottyadt öregember mint én meg az anyád . És ezek nagyon tudnak fájni. Baráti társaságban is folyamatosan ilyeneket mond hogy hogy megöregedtünk, eljárt felettünk az idő.

Idén karácsonykor meg az volt a nagy meglepetés ajándékom, hogy befizet bármilyen és bármennyi plasztikai műtétre amennyit csak akarok, azt hittem hogy csak egy vicc az egész de teljesen komolyan gondolta. Megkérdeztem tőle hogy miért , már ilyen öregnek találsz? Azt mondta nem, dehogy, de már rám férne egy kis húzás, töltés itt ott. Újra a fiatal feleségét szeretné visszakapni. Én eddig nem akartam semmit sem megcsináltatni magamon, mert elfogadtam az öregedést. De így hogy a saját férjem undorítónak talál , a tükörbe sem bírok nézni, sőt nem is nézek , csak ha muszáj. És folyamatosan a sírás kerülget hogy egy undorító öregasszony lettem,akit még a férje sem akar. Kedvem sincs már semmihez sem, és ez csak egyre rosszabb lesz mert fiatalabb már nem leszek. Érdemes lenne belemenni a műtétekbe? Segítene?

2023. jan. 6. 14:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
98%

Hú csajszi!

Mekkora mákod van!

Csináltass meg magadon mindent a pénzén, amit csak lehet, aztán újíts be valami fiatal pasit!

Istennő leszel még jó pár évig.

2023. jan. 6. 15:04
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Miért kéne mindig mindent elfogadni?

A semmitelen munkát, rossz fizetést, korai kelést, az unalmas mókuskereket, az öregedést?!

Na és, ha 51 vagy? Az 50 az új 40. Le ne merd írni magad, szerintem is nyugodtan csináltasd meg a melleidet, hidd el, olyan magabiztos leszel utána, mint előtte soha. (Tapasztalat.)

Én azt mondtam, hogy sokkal előbb meg kellett volna. És igen, hidd el, mások is megnézik. Jó érzés.

2023. jan. 6. 15:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Plasztika utan se biztos hogy tetszenél neki.

Én megváltoztam mindenben egy volt barátomnak már, mert állandoan kritizált. Szinte ki is cserélodtem egy másik nőre.

Azután is belekötött minden másba. Pl pici anyajegy, 1 pattanás, stb.

Akiknek nem tetszik a parjuk gyakorta hiszik azt ha az megváltozna akkor tetszeni fog. Ez nincs így.

A szem szívből látja a másikat.

Ha vkit szeretunk, szeretjuk a hibáival is, ha nem szeretunk akkor lehet szupermodell is akkor is hibákat látunk majd csak rajta.

Szomoru hogy 50 évesen is éretlenek az emberek.

2023. jan. 6. 15:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, eszedbe ne jusson műtétekbe belemenni miatta.
2023. jan. 6. 16:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én soha többé nem tudnám felszabadultan érezni magam mellette, akárhány plasztikára mennék és akármilyen jól néznék ki utána.

Ha TE kérted volna, hogy hadd mehess plasztikára és ő ímmel-ámmal, megjátszva magát, valójában szemmel láthatóan örömmel egyezett volna bele, az teljesen más lenne. Akkor lehet, hogy elgondolkoznék rajta.

Megkérdezhetem, hogy ez előtt a zseniális ajánlata előtt hogy érezted magad a bőrödben?

2023. jan. 6. 17:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem érdekel a plasztika világa, már belekóstoltam.

Jó tud lenni, sokat tud dobni az ember önbizalmán. Viszont én azt tanácsolnám, hogy csak akkor vágj bele, ha Téged valóban zavar a külsőd, és semmiképp sem azért, mert a férjed azt mondja. Ha ilyen paraszt, el kell válni.

A beavatkozásokhoz annyit még, hogy igen, van ami fáj, van ami csak kellemetlen, igaz a mondás, hogy a szépségért meg kell szenvedni. Viszont teljesen más végigmenni ezen úgy, hogy igen ezt én akarom, tudom, hogy utána jobban fogom magam érezni, még akkor is, ha most rossz/fáj/kellemetlen, viszont ha engedsz a nyomásra, úgy 2x olyan rossz lesz az egész. Nem neki kell végigszenvedni a műtétet/kezelést.

Egyébként, ha már plasztika, férfiak is járnak, rájuk is rájuk fér egy kis csinosítgatás itt-ott, én visszavágnék neki, hogy oké, de csak utánad, mert már neked is jócskán lóg itt-ott....

2023. jan. 6. 17:29
 17/18 anonim ***** válasza:
65%
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy mi a rákért köteleződnek el emberek egy életre valaki mellett, ha nem tudják elfogadni, hogy az ember kívül-belül változik?
2023. jan. 6. 17:45
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

Kedves 17!

Amikor elköteleződnek, akkor még a lila ködben élnek. Aztán felszáll, telnek az évek. Azokkal együtt az ember önmaga is változik. A gondolkodása és az ízlése is. Előfordul, hogy már mást szeretne, mint azelőtt, de igazából nem is tudja, hogy mit akar. Így addig marad, mert az is jobb, mint a semmi.

Általában ilyenkor jön a harmadik, negyedik fél.

2023. jan. 6. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!