Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem azt akarja hogy plasztikáztassak. Belemenjek?
51 Éves vagyok, van két gyermekünk 18,19 évesek.
Elég jó a házasságuk, szeretjük egymást, egy probléma van csak, folyamatosan megjegyzéseket tesz a külsőmre(burkoltan) pl ilyet mondott a lányunknak hogy gyorsan elmegy az élet ma még 18 vagy, holnap meg már szottyadt öregember mint én meg az anyád . És ezek nagyon tudnak fájni. Baráti társaságban is folyamatosan ilyeneket mond hogy hogy megöregedtünk, eljárt felettünk az idő.
Idén karácsonykor meg az volt a nagy meglepetés ajándékom, hogy befizet bármilyen és bármennyi plasztikai műtétre amennyit csak akarok, azt hittem hogy csak egy vicc az egész de teljesen komolyan gondolta. Megkérdeztem tőle hogy miért , már ilyen öregnek találsz? Azt mondta nem, dehogy, de már rám férne egy kis húzás, töltés itt ott. Újra a fiatal feleségét szeretné visszakapni. Én eddig nem akartam semmit sem megcsináltatni magamon, mert elfogadtam az öregedést. De így hogy a saját férjem undorítónak talál , a tükörbe sem bírok nézni, sőt nem is nézek , csak ha muszáj. És folyamatosan a sírás kerülget hogy egy undorító öregasszony lettem,akit még a férje sem akar. Kedvem sincs már semmihez sem, és ez csak egyre rosszabb lesz mert fiatalabb már nem leszek. Érdemes lenne belemenni a műtétekbe? Segítene?
Ha ez igaz, nem biztos, hogy egy ilyen emberrel maradnék.
Most le fognak pontozni, de ha nem opció a válás, keress egy szeretőt.
Arról nem írtál hogy a férjed hogy néz ki.
Ő hízott az évek során vagy ráncosodott, esetleg lóg a bőre?
Neki nem kellene plasztikai műtét?
Ha ő megtartotta a régi súlyát, sportol, szálkásan izmos, napi szinten ápolja a bőrét, nem ráncos, akkor érdemes lenne "hozzá idomulni". :)
Viszont ha csak a szája nagy, ő is megöregedett, akkor menjen ő is plasztikai műtétre.
Egyébként vannak non-invazív kezelések ahol nem vágnak, és mégis szép eredményeket lehet elérni pl arc vagy testkezelések során. Ha ezt fizeti a férjed ilyesmit érdemes igénybe venni.
Ez nehéz kérdés. Mind azt írják, hogy szemétség tőle, de ha belegondolok, akkor Neked mondja. Veled van és örülj neki, hogy Veled tervez, a régi feleségét szeretné és nem egy másikat. Mindig arról papolnak, hogy kommunikáljunk, mondjuk ki, ha valamit szeretnénk, mert úgy fair a másikkal szemben. Ha meg megtesszük, akkor elindul a lavina.
Tudod, ha nem zárkózol el élből a plasztikázástól, szerintem fogadd el. Nem ördögtől való dolog az annyira!
És egyébként minden férfi azt hangoztatja, hogy inkább a természetest szereti, de megőrülnek a feszesen álló, nagy dudákért, olyankor az is mindegy, ha mű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!