Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit hosszu de kérlek adjatok tanácsot. Aggódom és reménykedem egyben. Mit tegyek?
Arról lenne szó,hogy másfél évig voltam menyasszony.
Épp mélyponton volt a kapcsolatunk amikor a képbejött egy harmadik személy és sajnos az én türelmetlenségemböl és makacsságomból adódóan a vége az lett,hogy felbontotta az eljegyzést.Teljesen kikészültem,pedig még mindent idöben helyre lehetett volna hozni,de sajnos már késön jöttem rá,h mikelett volna tennem.
Miután engem elhagyott összejött azzal a bizonyos 3ik személyel.Nem mintha szüksége lett volna rá vagy vmi inkább csak a büszkesége miatt vagy nemistudom.
Én nemtudtam még h ök eggyütt vannak és az egyik este felhivott a volt a párom,hogy akarok-e vele talákozni.
Mondtam h persze mert azthittem h itt az esély h helyrehozzam.Találkoztunk és hát megtörtént az is aminek nem kellett volna( lefeküdtem vele).Másnap derült ki számomra h ök eggyütt vannak és mérgemben a fejéhez illetve a másik hölgy fejéhez vágtam az elözö este történteket.
Teljes volt a döbbenet,nemakarta nekem elhinni,h valóban megtörtént...akkor éjjel szakitottak amiröl én tudtam de arrol már nem h másnap kapott a voltpárom töle még egy esélyt...Én másnap irtam neki egy sms-t h ha egyedül van és gondolja jöjjen el,mert hiányzik és szeretném látni,de hangsulyoztam csak ha egyedül van,nehogy megint "megcsalás" legyen.
El is jött viszont rögtön tisztázta,h kapott még egy esélyt,bár a hölgy nem bizik benne,de akkor is.
Mostmár tudtam h nincs egyedül mégis megtörtént ujra a dolog.Másnap reggel felhivott,h egész éjjel nem aludt mert aggodik h ujra elmondom és akkor nagy bajba kerül.Szavamat adtam,h senki nemtudja meg(mindenki ugy tudja h már 2 honapja nem is láttuk egymást).Aznap este ujra megtörtént de akkor aztmondta h ezlesz az utolsó.
Eltelt ezekután 5nap.és ujra megbeszéltünk egy talákát,de csak barátként.El is jött este (persze ezek mind a hölgy tudta nélkül),beszélgettünk,nevettünk és végre megnyugodtak a kedéjek és ujra olyan volt mint a legelején mikor csak randizgattunk...Volt egy pillanat amikor ugy nézett a szemebe mint anno amikor belészeretett és azután megcsokolt majd ujra megtötént.DE lelkemre köttöte h senki ne tudja meg.Telt mult az idö és majdnemhogy mindennapossá vált ez a dolog,és igy lettem menyasszonyból a saját völegényem szeretője.
Viszont annyi változás van,h már érzem h nemcsak a sexmiattjön.Mindig azzal a szándékkal jön h csak beszélgetünk és mégsem bir magával.
Nagyon jo ismerem és minden mozdulata elárulja.
Tudom bár nem mondja h nem is él nemi életet a "párjával" és lassan több idöt tölt velem mint vele.
Én nagyon szeretem,és érzem h öis.HIszen az igazi szerelem nem mulik el csak ugy.
Aztmondta nekem h szereti a "párját" és nemakarja elvesziteni.Viszont ha tényéeg szeretné,nem tenné ezt vele.Engem szeretett és sosem csaltmeg.nemvoltrá képes mert szerett.Akkor miért mondja h öt szereti miközben velem akar lenni?
Holnap este lesz egy program és hivtam h jöjjön el velem titokban.Bár még nem mondott konkrétumot bisztos vagyok benne h elfog kisérni.
Érzem h szüksége van rám és szeret de nem ismeri be.
Van esélyem h idövel beismerje és visszajöjjön hozzám?
MIt tegyek?Én tiszta szivemböl szeretem öt és ezt nagyon jol tudja.Nem egyszer mondta h ez volt az utolsó alakalom mert h ez megcsalás és mégis szüksége van rám.
Kérlek segitsetek.
Rendben nagyon köszi:)
Szerinted ha holnap kitalál vmi ürügyet h titokban eljöjjön velem és közben mégis aztmondja nekem h "szereti" öt azt miért csinálja?nemértem...Pedig tudom h nem szereti de akk minek mondja?
Huh..átérezni sem lehet, ami most benned van:(
De szorítok neked, és remélem felébred férfi, és rájön, hogy téged szeret!:)
A kérdés kiirásának napján illetve az este megint találkoztam vele,és aztmondta h nem akar nekem rosszat és megfog védeni.Bár nincs velem eggyütt igy semmi köze hozzám de nem engedi h bajom essen.
És aztmondta h Amire szükségem van azt megkapom töl,Bármikor!Ezt most a sexre értette volna csak? de ha ilyeneket mond akk miért makacskodik és nem hadja el a másik hölgyet és jön vissza hozzám?
Szerintetek?
Amugy majdnem lebuktunk ugyanis vki meglátott minket egyik este és elmondta a hölgynek h látta vele.De a volt párom kimagyarázta,és ezekután is vállalva a kockázatot ujra és ujra eljön h lássuk egymást.
Én ezt már tényleg nemértem:S
Segitsetek lécci
Csak ugy megsúgom,h nem kúrogat két pinát ugyanis a mostani "nöjével mint azt ha jól emléxem irtam is,nem él nemi életet.Csak ugy vannak egymásnak.Eddig kb ha 3szor lefeküdtek egymással a 2 honap vagy mennyi alatt.
Na akkor mivan?
Aha, ezt gondolom tőle tudod, hiszen esténként nem fekszel közöttük..? Ugyan már...
Ha pedig szex nélkül is ennyire magába bolondította a pasidat, akkor mi lesz, miután megtörténik köztük az is? Neked semmi esélyed, hacsak nem nyitod ki a szádat az új barátnő előtt, mert ha a csaj nem szakít, akkor a pasi biztos nem fog, miattad legalábbis nem, te ebben a sztoriban csak a fizikai kielégüléséhez járulsz hozzá, a szerelmet vagy a másik lány jelenti, vagy egyikőtök sem, ugyanis egy szerelmes férfi nem játszik, a ti pasitok viszont nagyon jól szórakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!