Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évi házasságot követően elváltunk férjemtől,(akit
máig szeretek). Az asszonytartást követelhetem e a volt
férjemtől? Hogyan? és Hol? Bíróság, rendőrség?
Figyelt kérdés
18 évi házasságomat a válás követte ezelőtt 21 éve. Volt férjem nagyon boldog új házasságban él, aki a nyugdíja mellett munkaviszonyban folytatja munkáját. Én többször élettársi kapcsolatban éltem, de csak kisebb időszakokban. Házasságom előtt született két családom, akik már felnőttek, de elfordultak tőlem teljesen. Hol kellene kérnem az asszonytartást a volt férjem ellen, aki a magas nyugdíja mellett még munkaviszonyban is dolgozik. Szerintem jogos ez az igényem, 18 évig házasok voltunk, családunk nem született ebből a házasságból, viszont nekem volt már egy kiskorú gyermekem. Válásunkat követően volt férjeméknél két család született, nekem véletlenül egy gyermekem született, akinek az apja ismeretlen, egyedül neveltem fel. Segítsetek mit tehetnék az asszony tartás megtérítése érdekében? Volt férjemet levélben felkerestem ez ügyben, nem reagált a levelemre. Miért nem szerintetek?
Én kapnék asszonytartast, mert nekünk szerződésbe lett foglalva. (Házasságiszerződés) De ugy tudom, hogy csak azért, mert elvaltak tőled, nem jár!
2023. jan. 4. 16:02
12/20 anonim válasza:
😂Ne csodálkozz, hogy nem ír vissza, a röhögéstől remeg a keze a papíron. Természetesen nem jár semmi, csak a szád.
Inkább gondolkodj el azon, hogy a véletlen gyerekeid, akiknek a pontos számával, se a születési idejükkel nem vagy tisztában, vajon miért nem kíváncsiak rád.
2023. jan. 4. 16:06
13/20 anonim válasza:
Megpróbálnád érthetően megfogalmazva leírni a problémáidat? Térj ki a válástok okaira is. Nem hogy megcsaltad, és ezért váltatok el? Az egyik babád már megvolt a házasságod előtt is? A második babád a házasságotokból született?
2023. jan. 4. 16:31
14/20 anonim válasza:
11.
Ügyes, ügyes! - csettint Kohn bácsi.
2023. jan. 4. 16:35
15/20 anonim válasza:
Nem jár asszonytartán Neked!!!Még is milyen alapon járna, pláne magyar törvények alapján.
2023. jan. 4. 16:51
16/20 anonim válasza:
Kifutyulhetsz, de normális nő, nem b*ssza fel a karrierjét ugy, hogy közben nincs ilyen szerződése! (Nem az Aldi pénztárból mentem szülni)
Én eleve nem akartam gyereket...(illetve, nagyon szerettem volna) csak nem úgy, hogy 6 évre gallyra vágom a munkahelyi előmenetelemet, biztosíték nélkül! Akkor inkább nem szültem volna!
2023. jan. 4. 18:24
17/20 anonim válasza:
16.
Picit karvalyos a tempó, bár a pénzért gyereket vállalni nem ostobaság, sőt csak így van értelme.
2023. jan. 4. 18:31
18/20 anonim válasza:
17
Nem pénzért! Azt megkeresem magamnak, köszi! Ellenben, feladni a lehetőseget, hogy bármikor megkeresem ezt az összeget....Biztositek nelkul! Örultség!
- Persze, nem várok tőled megértést! Férfi vagy; Vagyis, nem kell választanod a karrier/család kérdéskörben! Neked lehet egyszerre mindkettő! Egy nőnek aligha!
(2 gyerekre értettem a 6 évet)
2023. jan. 4. 19:50
19/20 anonim válasza:
Ez egy nagyon vicces kérdés. Semmi nem jár neked, ne szórakozz már. Itthon nincs ilyen, pláne nem 21 év után.
2023. jan. 4. 20:28
20/20 anonim válasza:
Van nálunk is asszonytartás, de nagyon speciális esetekben, pl. ha valaki lebénuk, rokkant lesz stb . Saját hibáján kívül nem tud dolgozni, denem egyszerű megkapni.Vagy házasági szerződéssel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!