Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi szokott rosszul esni a párodtól?

Figyelt kérdés
Akàr olyan dolgok, ami külső szemmel másnak nem lenne zavaró de neked mégis rosszul esik?
2023. jan. 1. 14:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Régebben zavart,hogy nem ír vissza vagy nem veszi fel a telefont.Ma már egyrészt tudom a miérteket,másrészt jobban figyel erre,harmadrészt nem is érdekel annyira...
2023. jan. 1. 15:16
 2/11 anonim ***** válasza:
23%

Mikor nem Én vagyok a fontos hanem màs.pl mikor én kérem jöjjöm értem de neki a melò fontosabb. Pedig maga fönöke mert vàllalkozò.

Megoldottam hazavitt màs pasi.

2023. jan. 1. 15:26
 3/11 anonim ***** válasza:
3%

2: nekem is hasonló. Ilyenkor azt érzem, a barátaim (lány vagy fiú, aki nem hajt rám, mert barátnője van) is többet tesznek értem és ez eléggé elgondolkodtat, hogy milyen is a barátom.

Neked ez elfogadható, hogy ezt csinálja, vagy szakítottál?

2023. jan. 1. 15:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha valamire nemet mondok és ő elkezd flegmáskodni, hogy "jó, jó persze, persze" és ezt hajtogatja. Mint ha az én véleményem rohadtul nem számítana.

F

2023. jan. 1. 15:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem adja meg a tiszteletet felém. Pl a mostani párom nem, de az exeim között akadt, aki nyálcsorgatva bámult más nőket. Na, azt nem viseltem el
2023. jan. 1. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Nem fogadtam el most is rosszul esik annyi h azota nem kell hivnom sem mert lett sajat autom megoldom.
2023. jan. 1. 15:32
 7/11 anonim ***** válasza:
96%

#2 hány éves vagy, 14? A te fejedben még az él, hogy a szőke herceg igenis hagyjon ott csapot-papot, mert te odarendeled? Ja és akkor gyerekes bosszúból féltékennyé is akarod tenni azzal, hogy mással viteted magad haza. Az ilyen nőktől szoktak idegbajt kapni a férfiak…

Nekem az szokott rosszul esni, ha valami olyat mond, amit én bántónak érzek. Pedig ő abszolút nem rossz szándékkal mondja, csak hát mind máshogy kommunikálunk, szerintem ilyen minden kapcsolatban előfordul. Más ilyet nem tudok mondani, gondoskodó odaadó párom van.

2023. jan. 1. 15:38
 8/11 anonim ***** válasza:
64%

7 Nem bosszú volt, valahogy haza kellett jutnom ha màr lekéstem a csatlakozàst így megkértem màst.

Én meg attòl kaptam idegbajt, hogy aki elvileg a vilàgon a legjobban szeret / idéztem töle/ nem képes értem jönni amikor kellene nem érdekli hogy jutok haza egy idegen vàrosbòl egyedül így.

2023. jan. 1. 15:41
 9/11 anonim ***** válasza:
96%
#3 azért azt nem lehet elvárni senkitől, hogy mindig ugorjon, ha valami van. Nem egy csicska vagy taxisofőr a párod, nem az a dolga, hogy téged kiszolgáljon, neki is vannak elfoglaltságai. Persze nem mindegy, hogy 10 esetből 2x nem tud menni, ha hívod, vagy soha. Mert ha soha, az nyilván red flag, nem vagy fontos neki. De ha alkalmanként nem tud menni, azon nehogy kiakadjatok már. Gondolom ti se ugrotok egyből, ha neki kell valami.
2023. jan. 1. 15:42
 10/11 anonim ***** válasza:
95%
#8 de mit nem fogsz fel azon, hogy dolgozott? Akármennyire is szeretem a páromat, nem fogom minden egyes alkalommal otthagyni a munkámat, mikor neki fuvar kell. Ennyire ne legyél már életképtelen, ha nem lenne párod, lélegezni se tudnál önállóan? Nem hagyhatja ott az ember a munkáját minden pillanatban, amikor te füttyentesz neki.
2023. jan. 1. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!