Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi szokott rosszul esni a párodtól?
Mikor nem Én vagyok a fontos hanem màs.pl mikor én kérem jöjjöm értem de neki a melò fontosabb. Pedig maga fönöke mert vàllalkozò.
Megoldottam hazavitt màs pasi.
2: nekem is hasonló. Ilyenkor azt érzem, a barátaim (lány vagy fiú, aki nem hajt rám, mert barátnője van) is többet tesznek értem és ez eléggé elgondolkodtat, hogy milyen is a barátom.
Neked ez elfogadható, hogy ezt csinálja, vagy szakítottál?
Ha valamire nemet mondok és ő elkezd flegmáskodni, hogy "jó, jó persze, persze" és ezt hajtogatja. Mint ha az én véleményem rohadtul nem számítana.
F
#2 hány éves vagy, 14? A te fejedben még az él, hogy a szőke herceg igenis hagyjon ott csapot-papot, mert te odarendeled? Ja és akkor gyerekes bosszúból féltékennyé is akarod tenni azzal, hogy mással viteted magad haza. Az ilyen nőktől szoktak idegbajt kapni a férfiak…
Nekem az szokott rosszul esni, ha valami olyat mond, amit én bántónak érzek. Pedig ő abszolút nem rossz szándékkal mondja, csak hát mind máshogy kommunikálunk, szerintem ilyen minden kapcsolatban előfordul. Más ilyet nem tudok mondani, gondoskodó odaadó párom van.
7 Nem bosszú volt, valahogy haza kellett jutnom ha màr lekéstem a csatlakozàst így megkértem màst.
Én meg attòl kaptam idegbajt, hogy aki elvileg a vilàgon a legjobban szeret / idéztem töle/ nem képes értem jönni amikor kellene nem érdekli hogy jutok haza egy idegen vàrosbòl egyedül így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!