Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is passzív félként kezel, vagy túl “feminista” vagyok?
Vendégségben (barátjánál): “majd elviszlek az udvarra is, de most ne nézzük meg” “majd holnap elviszlek sétálni” “majd megtáncoltatlak” “majd elviszlek edzeni”, “majd elviszlek az emeletre”.
Persze mindig megkérdezi, hogy van-e kedvem, csak maga a szóhasználat néha kikészít, hogy “elviszlek”. Ha túlreagálom, akkor szerintetek mi lehet az oka, hogy ez ennyire zavar?
Más tekintetben is úgy kezel, mint a tulajdonát?
Fehérbőrű népcsoportba tartozó férfiról beszélünk?
Más tekintetben nem igazán tudom eldönteni. Eleve idősebb nálam, szóval lehet, hogycsak amiatt.
Igen.
Ha ez gyakori lenne, engem is zavarna. Volt már, hogy a párom azt mondta "nézdd hova hoztalak" de ez teljesen jó volt abban a kontextusban. Egyébként meg egyenlő félként kezel.
Csak a szóhasználatában ilyen?
Kezdeményezel te is? (Programot is, szexet is?)
Mennyire ad a véleményedre?
Megkérdez fontos döntései előtt? (Ami az ő döntése, pl menjen-e egyetemre vagy hasonló)
Hogyan osztjátok be a házimunkát?
Egyenlően adtok a kapcsolatba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!