Meleg mérleg férfiakhoz lenne egy kérdésem, ami nem más hogy inkább aktív vagy passzív félként írnátok le magatokat?
Figyelt kérdés
csak kíváncsi vagyok, edukálódni szeretnék, ha akad itt olyan :)
top bottom, biztos hallottatok már róla.
2020. aug. 1. 10:06
2/8 A kérdező kommentje:
jaj istenem csak pár meleg merleg jegyu mondja már hogy o betenni vagy magaba fogadni szereti 😒
2020. aug. 1. 13:24
4/8 anonim válasza:
Mert fontos ez??? Csak szipàkold a makkokat
5/8 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂😂😂
ez jó
2020. aug. 2. 03:23
6/8 anonim válasza:
Van Mérleg unokatestvérem, meleg. Ha láttál férfias kinézetűt, akkor ő az. Minden nap edzőterem, utána szolárium, sok napozás a szabadban,izompóló, stb.
Viszont tudom a barátja elmondta,hogy sose hitte volna,hogy ez az izmos, macsó kinézetű Mérleg srác ekkora kislány. Hisztis, sértődős,és az ágyban csak passzív de már idegesítően. Éppen szakítás van a levegőben, mert nem bírja a hisztijeit elviselni.
7/8 A kérdező kommentje:
igen persze láttam már ilyen bakot is, akit követek instán(sőt azt hiszem valami 195 cm de bottom nagyon is)
hát kár, jó lenne top mérleg...
2020. aug. 2. 10:41
8/8 anonim válasza:
Mérleg vagyok és olyan biszex aki jobban kívánja a fiúkat, mint a nőket. Kezdetben, az útkeresés időszakában kizárólag passzív vágyaim voltak. Rengeteget fantáziáltam arról hogy a fenekembe élvez valaki. Aztán mikor a tettek mezejére léptem a passzív vágyaim elhalványodtak, pedig semmi negatív élményem nem volt. A szüzességem 16 évesen vesztettem el passzívként egy nálam sokkalta idősebb férfival, szimpátia alapon. Neki kifejezetten a hozzám hasonló, nagyon fiatal, tapasztalatlan fiúk voltak a gyengéi. Ezért a folytatás reményében rendkívül figyelmesen, gyengéden, az én élvezetemet maximálisan szem előtt tartva avatta fel a fenekem. Jól esett és nem bántam meg hogy elfogadtam egy sokkal idősebb, tapasztalt közeledését. Később fokozatosan aktív vágyaim lettek. Lányok jöttek, a fiúk szüneteltek, az idő múlt. Úgy tértem vissza a fiúkhoz hogy megismerkedtem egy fiatal, kifejezetten gyerekes kinézetű, vékonyka ázsiai meleg sráccal. Mikor kiderült neki, hogy nekem a fiúk is nagyon bejövősek, ő kezdett ki velem, passzív létére ö nyomult rám. Vele volt az 1. aktív élményem. Hihetetlen élvezet volt megdugni. Azóta is csak az aktív szerep vonz és ma már el sem tudnám képzelni magam passzívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!