Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El szeretnék válni a férjemtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El szeretnék válni a férjemtől, de nem hagyhatom cserben?

Figyelt kérdés
Fiatalok vagyunk, fiatalon házasodtunk és vállaltunk gyereket. Nem bánom, mert a lányom az életem értelme, de sajnos tönkrement a házasságunk. Szeretem még a férjemet, de úgy érzem céltalan a jövőnk, nem illünk össze, nehezen viselem el, állandóan veszekszünk. Nekem sokkal könnyebb lenne nélküle, de.. Sajnos neki senkije sincs, sokkal kevesebbet keres, nincs is hova menjen. Nemhiszem, hogy elboldogulna egyedül és sajnálnám is. Nem tudnám magára hagyni, csak ha lenne egy biztos helye és segítsége, de nem szeretnék vele maradni. Nem tudom, mi tévő legyek és teljesen beleőrűlők. Mit gondoltok? Van kiút?
2022. dec. 31. 23:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29%
Egyik barátunkat akkor dobta ki a felesége, amikor egy baleset következtében egy időre kerekes székbe került. Bevétele annyi volt, hogy a rezsit ki tudta fizetni, évekig koplalt, nyomorgott.
2023. jan. 1. 08:53
 12/17 anonim ***** válasza:
38%
Ő mit szeretne? Mert gondolom neki se méznyalás ez a közös élet...
2023. jan. 1. 09:04
 13/17 A kérdező kommentje:
Ő nem akar elmenni
2023. jan. 1. 09:11
 14/17 anonim ***** válasza:
26%
Elválni, vagy elmenni? Nagyon nem mindegy!
2023. jan. 1. 09:18
 15/17 anonim ***** válasza:
63%
Psrsze, hogy nem akar! Szültél gyereket egy csoro, eletkeptelen luzernek! (Hogy tudtad egyaltalan szeretni? Hogy tudtal rá férfikent nezni???) Eltartod, kiszolgálod, miért akarna elmenni? Nem fog. Neked kell kirakni! Ha hazassagi szerzodesre nem volt eszed, (erős a gyanum, hogy nem) a lakást/házat feleznetek kell, ha akkor vettetek, amikor házasok voltatok!
2023. jan. 1. 09:37
 16/17 anonim ***** válasza:
A lakas, amiben laktok, kozos? Adjatok el es koltozzon mindenki mashova. A vagyont úgy is meg kell osztani, amit a hazassag alatt szereztetek, az kozos.
2023. jan. 1. 10:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Masreszt meg megegyezhettek egy kisebb osszegu gyerektartasban, nem egy tul magasban
2023. jan. 1. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!