Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El szeretnék válni a férjemtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El szeretnék válni a férjemtől, de nem hagyhatom cserben?

Figyelt kérdés
Fiatalok vagyunk, fiatalon házasodtunk és vállaltunk gyereket. Nem bánom, mert a lányom az életem értelme, de sajnos tönkrement a házasságunk. Szeretem még a férjemet, de úgy érzem céltalan a jövőnk, nem illünk össze, nehezen viselem el, állandóan veszekszünk. Nekem sokkal könnyebb lenne nélküle, de.. Sajnos neki senkije sincs, sokkal kevesebbet keres, nincs is hova menjen. Nemhiszem, hogy elboldogulna egyedül és sajnálnám is. Nem tudnám magára hagyni, csak ha lenne egy biztos helye és segítsége, de nem szeretnék vele maradni. Nem tudom, mi tévő legyek és teljesen beleőrűlők. Mit gondoltok? Van kiút?
2022. dec. 31. 23:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Valami jo munkahelyre szét kellene kuldenie oneletrajzokat ott meg felfelé lépkednie
2022. dec. 31. 23:19
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Ha tudott gyereket csinálni, akkor megélni is tudjon egyedül. Nem a te problémád megoldani az ő életét. (hiába is hiszed azt)

Anyáskodj a gyerkőc felett és ne felette.

2022. dec. 31. 23:30
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon fontos meghúzni, hogy meddig tart a te felelősséged és meddig a másik emberé. Az ő élete az ő saját felelőssége. Nem a tiéd!
2022. dec. 31. 23:59
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

A jóember mit csinált nélküled, hogy/hol élt?

Felnőtt férfi, ha elengeded is boldogulni kell nélküled!

2023. jan. 1. 00:19
 5/17 anonim ***** válasza:
57%
És most azt szeretnéd, hogy valamelyikünk befogadja? Vagy mi a kerdés?
2023. jan. 1. 00:30
 6/17 anonim ***** válasza:
28%

Milyen érdekes, hogy a nő válna, és ELŐRE tudja, hogy a gyerekkel maradnak a házban/lakásban, mert a férfinek kell mennie.

És a nők sírnak az egyenlőség hiánya miatt? Ebben a sztoriban nincs egyenlőség!

2023. jan. 1. 01:59
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
Mert a sztoriból te azt hallottad ki, hogy a pasi olyan sokkal hozzájárul a közöshöz, hogy kijárna neki bármi is? Mert én azt, hogy a nőnek 2 gyereke van, nem 1.
2023. jan. 1. 02:07
 8/17 anonim ***** válasza:
93%

Felnőtt férfi, előtted is megélt valahogy, utánad is megteszi, legrosszabb esetben kisebb luxusban.

Korrekt hozzáállás tőled, hogy nem dobod utcára és inkább adsz neki pár hét határidőt, de ha nem csinálsz semmit mindkettőtök életét elcseszed.

Mivel együtt nem tudtok élni, mindenképpen a szétköltözést javaslom. Hogyha nem léped meg, életed végéig megtűrheted magad mellett.

2023. jan. 1. 02:33
 9/17 anonim ***** válasza:
82%

Magadat kell nézni elsősorban, nem őt. Ez van, ilyen az élet.

Más is megoldotta. Esetleg annyi, h kap időt h összeszedje magát és ha tudsz segítesz neki munkát keresni akár vagy albit, akármit.

N 30

2023. jan. 1. 02:41
 10/17 anonim ***** válasza:
63%
Felnőtt férfi, van vannak gyerekei. Nincs jó fizető munkahelye az az ő hibája. Rajtad élősködik ezek szerint? Sajnálatból nem lehet megélni! Rád van telepedve mint a moha.
2023. jan. 1. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!