Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerelmeskedtek ilyen körülmények között, már ha csináljátok?
21 leszek. Otthon lakom. Nincsen barátnőm, de nagyon úgy néz ki, hogy lesz. Ha esetleg arra kerülne sor, akkor hogyan szerelmeskedjünk, ha a szüleim itthon home office-ban dolgoznak. Neki is otthon vannak a szülei. Viszonylag messze is lakunk egymástól.
Én tényleg nem értem, hogy a korosztályom ezt hogy oldja meg. Főleg akik olyan viszonyba sincsenek a szüleikkel... Fura lenne barátnőt haza hozni.
Kollégium nem megoldás. Nem vettek fel.
Ti ezt hogy oldjátok meg?
Tudok vezetni igen, és garázs is van.
Köszi! Ezek tök jó megoldások.
40es most veregessem meg a vállad, és mondjam, hogy ügyes vagy?
Kit érdekelsz. Neked fura az észjárásod, mert úgy beszélsz, mint egy kisgyerek.
Egyébként megnyugtatlak, hogy nem jött össze a csajjal. De annyi dolgom van, hogy jelenleg nem érdekel a csaj téma, meghogy őszinte legyek, annyira sosem érdekelt.
Akik szerint le vagyok maradva, gondolják csak azt. Én azt látom, hogy a barátaimmal szakítanak, szerelmi csalódás, depresszió. Kell ez a francnak. Egyszer átéltem, borzalmas volt. Majd jön valaki akivel megértjük egymást. Annak van ugyanis félni valója, aki kommunikációból nem jeleskedik. De előző hét pénteken is 6 lány ült körbe, mikor meséltem, szval nekem ezzel nincs problémám.
Köszönöm, hogy aggódsz értem azért, de foglalkozz a saját szerelmi életeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!