Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerelmeskedtek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerelmeskedtek ilyen körülmények között, már ha csináljátok?

Figyelt kérdés

21 leszek. Otthon lakom. Nincsen barátnőm, de nagyon úgy néz ki, hogy lesz. Ha esetleg arra kerülne sor, akkor hogyan szerelmeskedjünk, ha a szüleim itthon home office-ban dolgoznak. Neki is otthon vannak a szülei. Viszonylag messze is lakunk egymástól.

Én tényleg nem értem, hogy a korosztályom ezt hogy oldja meg. Főleg akik olyan viszonyba sincsenek a szüleikkel... Fura lenne barátnőt haza hozni.

Kollégium nem megoldás. Nem vettek fel.

Ti ezt hogy oldjátok meg?

2022. dec. 28. 22:45
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
71%
dugd meg acsajod vagy meg fogja mas tenni. nme parazz ra a dolgokra anyadek is dugjak egymast. nyugi
2022. dec. 29. 19:10
 32/46 anonim ***** válasza:
95%
Jó, ne rinyalj már. Első alkalommal vegyél ki egy szobát és kész.
2022. dec. 29. 20:07
 33/46 A kérdező kommentje:
Tovább megyek a kérdésemben. Nektek EZ, hogy nem fura? Mármint ezek szerint csak én vagyok ennyire gátlásos ennyi idősen. De eezt nem akarom elhinni.
2022. dec. 29. 20:17
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően fura, legalábbis nekem. De amikor olyan dolgot csinálunk, nem a kinti dolgokra koncentrálunk. Bár első alkalommal, ha tényleg olyan vékonyak a falak, hogy minden apróság ki-be hallatszik, az nem a legjobb.
2022. dec. 29. 21:16
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

33-as Először fura mindenkinek.

Ha 16-18 éves korod óta lennének barátnőid, akkor már rég túl lennél a gátlásokon.

2022. dec. 29. 22:03
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem fura, nekem mikor lakótársaim voltak ugyanúgy szexelt mindegyikünk, valamikor még hallottuk is a másikat. Teljesen természetes dolog.

Szülőknél meg lehet halkan csinálni, ahogy valaki mondta kapcsoltok zenét és ennyi.

Első szexnél picit bizonytalanabb az ember azért gondolja túl a dolgokat

2022. dec. 30. 14:09
 37/46 anonim ***** válasza:
47%
”cheat code, Jézusom" mi van megijedtél bohóc?
2023. jan. 1. 19:07
 38/46 anonim ***** válasza:
68%
Sehogy, nem igaz hogy nem bírjátok ki.
2023. márc. 29. 14:41
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha felvettek volna, akkor se megoldás, mert nem csak a tiéd a szoba.
2023. ápr. 5. 19:35
 40/46 anonim ***** válasza:
33%

21 évesen még szűz vagy??? Nem véletlenül van fura észjárásod... Anyádék sem tudtak neked egy normális privát teret biztosítani neked... hogy 18 évesen már dugj! De ismerek olyat aki 14 éves kora óta önálló....

Érdekes, nekem sosem volt gondom a hellyel és 18 éves korom óta folyamatos nemi életet élek!

2023. ápr. 6. 01:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!