Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerelmeskedtek ilyen körülmények között, már ha csináljátok?
21 leszek. Otthon lakom. Nincsen barátnőm, de nagyon úgy néz ki, hogy lesz. Ha esetleg arra kerülne sor, akkor hogyan szerelmeskedjünk, ha a szüleim itthon home office-ban dolgoznak. Neki is otthon vannak a szülei. Viszonylag messze is lakunk egymástól.
Én tényleg nem értem, hogy a korosztályom ezt hogy oldja meg. Főleg akik olyan viszonyba sincsenek a szüleikkel... Fura lenne barátnőt haza hozni.
Kollégium nem megoldás. Nem vettek fel.
Ti ezt hogy oldjátok meg?
33-as Először fura mindenkinek.
Ha 16-18 éves korod óta lennének barátnőid, akkor már rég túl lennél a gátlásokon.
Szerintem nem fura, nekem mikor lakótársaim voltak ugyanúgy szexelt mindegyikünk, valamikor még hallottuk is a másikat. Teljesen természetes dolog.
Szülőknél meg lehet halkan csinálni, ahogy valaki mondta kapcsoltok zenét és ennyi.
Első szexnél picit bizonytalanabb az ember azért gondolja túl a dolgokat
21 évesen még szűz vagy??? Nem véletlenül van fura észjárásod... Anyádék sem tudtak neked egy normális privát teret biztosítani neked... hogy 18 évesen már dugj! De ismerek olyat aki 14 éves kora óta önálló....
Érdekes, nekem sosem volt gondom a hellyel és 18 éves korom óta folyamatos nemi életet élek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!