Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerelmeskedtek ilyen körülmények között, már ha csináljátok?
21 leszek. Otthon lakom. Nincsen barátnőm, de nagyon úgy néz ki, hogy lesz. Ha esetleg arra kerülne sor, akkor hogyan szerelmeskedjünk, ha a szüleim itthon home office-ban dolgoznak. Neki is otthon vannak a szülei. Viszonylag messze is lakunk egymástól.
Én tényleg nem értem, hogy a korosztályom ezt hogy oldja meg. Főleg akik olyan viszonyba sincsenek a szüleikkel... Fura lenne barátnőt haza hozni.
Kollégium nem megoldás. Nem vettek fel.
Ti ezt hogy oldjátok meg?
Én megértem. Eleinte nagyon prűd voltam, még szűzként, de a megfelelő ember mellett nagyon gyorsan feloldódtam (pl nem szégyellek kijönni a fiú zuhanyzóból ;)). Korábban el se hittem volna.
Bár mi kolisok vagyunk (ott sokkal nagyobb művészet megoldani, hogy kettesben legyünk, de már jól megy), de gyakran vagyok itthon és átjön a párom. Nyilván szexelünk akkor is.
Meg a szüleim néha elmennek, ha nem is dolgozni, de pl barátokhoz vagy színházba stb. Nekünk van nyaralónk nem messze, mostanában ritkán van kiadva, oda is megyünk néha pár napra.
Nekünk sajna nincs nyaralónk, bárcsak lenne. Koli egyebkent jó! Lekaptálsz a haverokkal, hogy egy órája menjenek ki, meghívod őket egy sörre, azt ennyi. Nekem itthon ez túúl meredek.
Egyébként szűz vagyok, ha valakinek nem esett volna le. :D
18.
Nem egészen mert a csaj fizetné a felét akkor mindketten a szexért fizetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!