Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet jól működtetni egy párkapcsolatot szex nélkül?
Mikor összejöttünk, a párom előre kijelentette, hogy nem szeretne lefeküdni házasság előtt. (ő a férfi) Én ebbe nem egyeztem bele, így középúton megállapodtunk orális szexben. Már 2 éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást, 1-2 éven belül tervezzük a házasságot. Az a baj, hogy nekem a szexmentesség frusztrációt okoz. Nem érzem, hogy meglenne a kezdeti izgalom így két év távlatában (miközben nem léptünk tovább), egyre kevésbé érzem azt, hogy vonzónak talál és igazából nem is várom már annyira az első szexet, mert csalódottság érzése kíséri.
Szerintetek hogy kezeljem ezt a problémát? Nem akarok vele szakítani, mert nagyon szeretem és már nincs is messze a házasság, de egyre nő az önbizalomhiányom és a frusztrációm. Segítsetek!
Szerintem jól érzed. A barátod nem kíván téged szexuálisan. Szeret, mint egy barátot, talán tetszel is neki, de szexuálisan nem érdekled. És ezen az esküvő sem fog változtatni.
Ha mindenáron ragaszkodsz ehhez a pasihoz, akkor fogamzásgátló tablettának lehet libidócsökkenés a mellékhatása. De most komolyan: nem lenne jobb olyannal összekötni az életedet, akinek tényleg kellesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!