Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet jól működtetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet jól működtetni egy párkapcsolatot szex nélkül?

Figyelt kérdés

Mikor összejöttünk, a párom előre kijelentette, hogy nem szeretne lefeküdni házasság előtt. (ő a férfi) Én ebbe nem egyeztem bele, így középúton megállapodtunk orális szexben. Már 2 éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást, 1-2 éven belül tervezzük a házasságot. Az a baj, hogy nekem a szexmentesség frusztrációt okoz. Nem érzem, hogy meglenne a kezdeti izgalom így két év távlatában (miközben nem léptünk tovább), egyre kevésbé érzem azt, hogy vonzónak talál és igazából nem is várom már annyira az első szexet, mert csalódottság érzése kíséri.

Szerintetek hogy kezeljem ezt a problémát? Nem akarok vele szakítani, mert nagyon szeretem és már nincs is messze a házasság, de egyre nő az önbizalomhiányom és a frusztrációm. Segítsetek!

2022. dec. 28. 21:07
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
97%

10

És akkor az orális szex hogy fér bele neki? Hagy a frnacba az ilyen képmutató embert.

2022. dec. 28. 21:29
 12/45 anonim ***** válasza:
91%
Valaki mondja már meg, hol van a bibliában leírva hogy nem lehet szexelni????
2022. dec. 28. 21:30
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
11: azért a pasik szeretik a cummantást :D
2022. dec. 28. 21:30
 14/45 A kérdező kommentje:

13. Ez jó volt :)))

Amúgy az orális szexet sem akarta, csak én nem mentem bele a teljes mentességbe éveken át. Megmondtam, hogy nekem ez nem fér bele, ő pedig nem akarta, hogy szakítsunk, így belement. Meg azért ne felejtsük el 13.-as, hogy azért nem olyan nagy szenvedés ez neki.... :))

2022. dec. 28. 21:32
 15/45 anonim ***** válasza:
93%
Jól mondja a 8-as. Ez még vallásos körökben sem megy hogy 4 év. Nagyon max 2 év amit eddig hallottam, de azt még az adott közösség lelkészei is sokallották... vallás ide vagy oda. Ez nekem szimpatikus is, mert nem kell fanatikusnak lenni. Ha szeretik egymást, akkor hozzák meg a döntést, és haladjanak. Ez szerintem pozitív.
2022. dec. 28. 21:32
 16/45 anonim ***** válasza:
93%

Miért ne szexelhetne két ember aki szereti egymást?

Csomó ismerősöm a 2., 3. emberhez ment hozzá, akivel valaha is szexelt, az nem sok partner.

2022. dec. 28. 21:34
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

12-es: A Biblia valóban ír olyat, hogy nem szabad házasság előtt szexelni. Csak hát olyat is ír, hogy nem szabad disznóhúst enni, szombaton tüzet gyújtani vagy épp különböző anyagokból ruhát varrni...

Én amúgy személy szerint keresztény vagyok; számomra tök fontos a hit, de a kérdsző pasijával ellentétben képes vagyok a XXI. századra alkalmazni a Biblia tanítását. Sajnos azt látom, hogy a keresztények közül rengeteg embernek veszettül egészségtelen kapcsolata van a szexualitással. Elég nagy kár. :/

2022. dec. 28. 21:35
 18/45 anonim ***** válasza:
95%
Mar ott kidobtam volna,hogy agymosott hivo.
2022. dec. 28. 21:38
 19/45 A kérdező kommentje:
Egyébként nem is az a legnagyobb problémám, hogy nincs szex. Az elviselhető. A következményei zavarnak. Hogy nem érzem, hogy tetszenék neki és ettől egyre inkább önbizalom hiányom van. Oda jutottam, hogy hiába mondja, hogy szép vagyok, vagy próbál kedveskedni, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valóban vonzónak talál. Szerintetek mi a megoldás erre?
2022. dec. 28. 21:42
 20/45 anonim ***** válasza:
94%

Az is baj, ha ő nem tudja kimutatni szex nélkül. Ne haragudj de ez egy elcseszett kapcsolat, mintha 14évesek szenvednének.

Nincs az első szexben semmi extra. Nem lesznek tűzijáték meg semmi, így valszeg egy bénázás lesz, amire 4 évet készültök. Aztán ott fog elmenni a kedvetek, ahelyett hogy rendes párként együtt fedeztétek volna fel a szexet.

2022. dec. 28. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!