Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek pattogtatnak mindig a férfiak?
Ha nem akarom hogy a szabadságom takarítással ügyintézéssel főzéssel teljen el, én vagyok a lusta hanyag disznó.
A demotiváltságot a lustasággal keverik.
Egyáltalán minek várják el azt hogy mindig hasznossá tegyem magam?
Nekem meg derogál hogy nehogymár ez legyen az életem ha végre egyszer szabin vagyok hogy ügyesen mosogathatok akkor! Nekem ez a szánalom magasfoka. Ha nekem ez lenne az életem. És nem értik meg. Lelustáznak meg ami a csövön kifér. Még az anyjukat is belevonják egyesek, nekik is lejaratni.
Én ebben nem hiszek.
Ha heti 7 napot dolgozna pl, őt is elkezdené az zavarni ha te meg délig alszol.
Csak random példa.
Egyik sem szent.
Ja ahogy a gyeses anyukáknak is dolga 0-24 ezni mert hát "nem dolgozik".
Mennyi ilyen van, amikor azt hiszik pénzen meg lehet venni a nő idejét is, az alvásidejét is, meg le is amortizálhatják és látástol mikulásig is dolgoztatják.
És szegény fáradt dolgozo férfi aki hazajön 8 ora után lesni csak a tv-t mert ő megérdemli csak mert nála van a magasabb bevétel. mert neki van ideje dolgozni azt is a nőnek köszönheti. Mert akkor is a nő dolgozik meg amortizálodik le helyette otthon.
Egyik volt varátomat kerdeztem is errol te otthagynád gyes meg kolykok miatt a munkád? Én meg hagyjam ott ingyenpelenkázásért ingyen hazimunkáért cserébe addig?
Melyik vállalná ezt be?
Én alapvetően lusta vagyok és rendetlen. Ezt tudom is magamról és közlöm is előre, hogy nem vagyok házitündér, nem Hamupipőke a leánykori nevem és lecarom, ha ez valakinek nem megfelelő, csak akkor engem kerüljön el.
Alapvető rendet tartok, de nem fakadok sírva, ha nincs beágyazva, ha szőrös a kanapé, szőnyeg (két macskám van), ha elől van pár apróság és gyűjtögetem a szennyest és a mosogatnivalót, mert hetente csak párszor pakolnom be a két gépet. Nem szedem le azonnal a szárító, évente 1x-2x van ablakmosás és bizony hadilábon állok a portalanítással, főleg a z értelmetlen területek tisztántartásával, mint szekrénytető és lényegesen fontosabb a komfort éreztem, mint a patinás rend.
Szerintem nincs ezzel baj, amíg a kapcsolat két résztvevője egyetért.
Ez nem jelenti, hogy káoszban, vagy koszban élek, de egy olyan ember, aki valóban igényes így élheti meg. Ezért kell a lehető leghasonlóbb partnert megtalálni és nyíltan kommunikálni az első pillanattól.
Nekik az a bajuk ha hétvégén vagy szabin nem hasznoskodom. Akkor en lusta vagyok ha nekem nem takaritast szolgálatot jelent az hogy VÉGRE hétvége, végre szabi.
Hát nem azt várom hétkoznap izgatottan hogy rohanhassak takarítani, ez miatt el se jönnék szabira se. Es bazi nagy csalódás is lenne ha erről szólna csak.
Nem férfi vagyok, hanem nő.
Én tényleg lusta vagyok, de engem nem ugráltat a párom, és sose bánna velem így. Leírtam először normálisan az előző kommentemben ezt, meg, hogy közösen takarítunk, stb.. Erre az ostoba liba itt okoskodik, hogy ő nem hisz ebben, és, hogy az én páromat is ez meg az zavarná.
Csak hajtja a magáét a kommentekben, nem is kérdés, amit kiírt, csak feszkólevezetés, panaszkodás. Kiállni magáért nem fog.
Az egyetlen megoldás, ha elhagyja az ilyeneket, és keres normális pasit. Nem panaszkodás és a sápítozás, hogy úgyis mind ilyen. Akkor legyen egyedül, ha szerinte komolyan így van.
"Engem nem zavarna ha semmit nem csinálsz egész nap, viszont akkor szexelned legalább kellene éjjel nappal velem"
Miért hiszed azt, hogy akármivel tartozik neked a nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!