Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek pattogtatnak mindig a férfiak?
Ha nem akarom hogy a szabadságom takarítással ügyintézéssel főzéssel teljen el, én vagyok a lusta hanyag disznó.
A demotiváltságot a lustasággal keverik.
Egyáltalán minek várják el azt hogy mindig hasznossá tegyem magam?
Nekem meg derogál hogy nehogymár ez legyen az életem ha végre egyszer szabin vagyok hogy ügyesen mosogathatok akkor! Nekem ez a szánalom magasfoka. Ha nekem ez lenne az életem. És nem értik meg. Lelustáznak meg ami a csövön kifér. Még az anyjukat is belevonják egyesek, nekik is lejaratni.
En nem hagyom, hogy velem igy beszeljenek es kikerem magamnak valamitn atforditom ra, hogyha ennyire uavarja csinalja meg o.
Elmegyek edzeni, olvasok, filmezek akarmi amit akarok. Takaritani minimalisat szoktam, hogy ne egyen a kosz, de osszessegeben szinte semmi idot nem toltok ezekkel a baratomnak szoktam mondani es megkerem, hogy o csinalja meg. Meg is csinalja xd
Fozni sose fozok, ha igen akkor is csak olyat amit en szeretek ugyhogy kenytelen ellatni magat.
Nem vagyok az anyja es engem nem is szokott zavarni, ha elottem hozzak esetleg azt szoba, hogy bezzeg a mai nok nem cseledek, meg az snyja szerint az a szeretetnek a kinutatasa, ha cseledkedik a no. En mindig kulturáltan elmondom a sajat velemenyem es amugy mar o is megerti, fel sem hozza temanak :D
Ne hagyd magad kerdezo!
De itt is van ez a szint akinek lustaság az, ha vki élni akar. Es az nem a mosogatást jelenti.
Lehet direkt elmegyek moziba, menüzni, veszek vmi játékot vagy egy jó kis szettet ruhákból, vagy ékszert magamnak, bnőzöm, aztán hagy sírjon szenvedjen vergődjön azon, hogy lustadisznonője van.
Mondtam a teloba most neki, bakker nem a csicskaasszonyod vagyok hogy a 3 kölyködnek főzzek látástol mikulásig. Ne legyen már eltévedve kivel van együtt.
#25 Na ez már a ló túloldala. Nem az kell, hogy a nő csináljon mindent, mosson, főzzön, takarítson, de azt, hogy Te a takarítást a barátodra hárítod, meghogy te csak saját magadra főzöl, az már nekem nem.férne bele.
Az a legjobb, ha mind a két fél kiveszi a részét a háztartásból, és mindkét félnek van ideje a pihenésre is.
Igen belefolyhatnék én is ebbe.
De valahogy engem nem is érdekel az, hogy ő mit tesz mit nem, ők meg ezt folyamatosan kántálják.
Belőlem ez valahogy nem is jön, hogy én osszam be a másik szabadnapját, hétvégéjét, azt kövessem figyelemmel takarít e vagy elkenőrizgessem kényszeresen nem e nem csinál semmi hasznosat, meg ezen rágjam magam.
Ennél is van fontosabb dolgom. Nem vagyok én takaritás ellenőr, mosogató fegyőr, kaja felügyelő.
Nem minden férfi ilyen.
A párom soha nem viselkedett így velem. És együtt takarítunk, 1,5 óra alatt megvagyunk. Mosogatni felváltva szoktunk, de egy szót sem szólna, ha a szabadságomon éppen otthagynám a mosatlant, és másnap csinálnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!