Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Nem akarok szemét lenni.

Figyelt kérdés

Életemben még ilyet nem éreztem. Arra vágyom, hogy mindig a közelében legyek, halljam a hangját, érezzem az illatát. Teljesen frászt kapok, ha más lányokkal hülyéskedik. Ha nincs mellettem, borzasztó rossz a kedvem, üresnek és jelentéktelennek érzem magam, de amit a közelemben van, olyan, mintha újra élnék.

Mindezt egy fiú váltja ki belőlem, aki négy évvel idősebb, vagyis három évvel és pár hónappal. Egyáltalán nem tudom felfogni, mi történik velem.

Nincs barátnője, nem is ez a gond, hanem az, hogy a barátnőmnek is "tetszik". Nem látom, hogy ő is ugyan azt érezné mint én, ő úgymond listát készített, ahol az első helyen van az említett fiú és egy másik. Mégis azt hangosztatja, hogy mennyire imádja, de mégis ketten vannak elől? Nem stimmel...

Szóval, én nem akarok egy szemét ribanc lenni, aki ráhajt a bnője szívszerelmére, de komolyan nem tudok nélküle meglenni.

Mit csináljak? Ti mit tennétek?

Egy lány.

2010. okt. 1. 22:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Holnap suliban beszélni fogok vele!

2010. okt. 3. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!