Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem tartható fenn ilyen esetben egy kapcsolat? Mennyi időt töltesz a pároddal?
Figyelt kérdés
Sajnos elég kiszámíthatatlan az egyetem, ahova járok, egész nap (reggeltől este 10-ig) bent vagyok, gyakran hétvégén is be kell menni fél napokra.
Emiatt nehezen tudunk programokat tervezni, de heti 1 napot fixen együtt töltünk, olyankor van minőségi program is pl múzeum, korizás, kirándulás stb.
A párom nehezen bírja ezt, teljesen megértem őt, nem jó ez a helyzet, csak nem tudom másoknál hogy van, ti mennyi időt tudtok együtt tölteni?
2022. dec. 26. 20:12
11/17 anonim válasza:
Akkor sem tudom elképzelni, hogy tényleg ennyi időt el egyen az egyetem. Nappali képzésre járok, mellette majdnem főállásban dolgozom és így is van idom a paromra, ő is ugyanúgy csinalja. Miért nem költöztök össze, mi így oldottuk meg.
12/17 anonim válasza:
Színművészeti? Én meg már azt hittem, hohy 360-as IQ-val proton hajtóművet fejlesztesz a NASA-nak. Hagyjuk már ezt.
13/17 anonim válasza:
Beteg ez az oktatás. Nyilván a tanárok is.
14/17 anonim válasza:
Friss kapcsolattal rögtön távkapcsolatba kerültünk. Egyetem és munka miatt havi 1-2x találkoztunk. Másfél év így, azóta össze is költöztünk. Van aki bírja, van aki nem. De szerintem felnőtt emberek, ha szeretik és tisztelik egymást, meg tudják érteni hogy az ilyen helyzeteket ki kell bírni, aztán majd jobb lesz.
15/17 anonim válasza:
Ha a párod ezt nem bírja, akkor keressen olyan nőt, akinek több a szabadideje. Az se buli, hogy miatta feladnád a terveidet. Később akár le is léphet, te meg ott maradsz karrier nélkül. Fiatal vagy, fax meg annyi ahány kilincs..
16/17 anonim válasza:
5 évig "kibírni" ezt, pont, amíg fiatal... nem csodálom, ha nem tetszik neki. Raadásul.utana is tönkremehet a kapcsolatotok, akkor meg minek szenvedett 5 évet. Alig látjátok egymást, simán másfelé fejlődhettek és észre se veszitek. Utana meg színházban fogsz dolgozni, akkor se lesz időd a családodra. Olyat kéne választani, aki ettől nem szenved.
17/17 anonim válasza:
"Ha együtt vagyunk, mindig rá figyelek, de mintha semmi nem lenne elég."
Neked elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!