Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem tartható fenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem tartható fenn ilyen esetben egy kapcsolat? Mennyi időt töltesz a pároddal?

Figyelt kérdés

Sajnos elég kiszámíthatatlan az egyetem, ahova járok, egész nap (reggeltől este 10-ig) bent vagyok, gyakran hétvégén is be kell menni fél napokra.

Emiatt nehezen tudunk programokat tervezni, de heti 1 napot fixen együtt töltünk, olyankor van minőségi program is pl múzeum, korizás, kirándulás stb.

A párom nehezen bírja ezt, teljesen megértem őt, nem jó ez a helyzet, csak nem tudom másoknál hogy van, ti mennyi időt tudtok együtt tölteni?

2022. dec. 26. 20:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
változó hogy mikor mennyit vagyunk együtt, volt hogy a 7 napból 5 együtt telt, volt hogy egy héten 2 alkalommal találkozunk, ez a heti egy még kibírható, el kell fogadni, az egyetem ezzel jár, ki kell tartani
2022. dec. 26. 20:29
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Milyen egyetemre jársz, ahol 8-22 között oktatás van és hétvégén is be kell menni? Vannak orvosis barátaim, még nekik sem ilyen az orarendjuk…
2022. dec. 26. 21:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi is egyetemisták vagyunk, de szerencsére egy koliban lakunk. Szóval kb állandóan együtt vagyunk órákon kívül. Mindkettőnknek van homeoffice lehetősége a cégnél.

Nyáron volt nehezebb. De eddig max 1-1.5 hét maradt ki, az se sokszor.

De vannak, akik különböző városban tanulnak. Ismerek ilyen párt, akiknek nagyon jó a kapcsolata. Nyilván nem tetszik nekik ez a helyzet, de megoldják, hiszen ez egy véges időszak, utána örökké együtt lesznek.

2022. dec. 26. 21:58
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Keresztanyám 2 gyerekkel és férjel járt az ELTÉRE 40évesen heti 3 alkalommal. Szerintem,ha neki ment akkor nektek is,ha a párodnak nem tetszik akkor mondja ki a végét és találsz olyat akivel ezt át tudjátok hidalni.
2022. dec. 26. 23:15
 5/17 anonim ***** válasza:
82%

Akivel én ismerkedtem meg rengeteget dolgozik és ez egy jó darabig így is lesz.

Nem mentünk bele jobban a kapcsolatba, egyenlőre barátok maradtunk, aztán majd lesz valami.

2022. dec. 27. 00:41
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

5*

Elkeudtük, de megbeszéltük, h így nincs értelme, h alig tudunk együtt lenni.

2022. dec. 27. 00:42
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
Mennyi időt? Egésznap nekem is dolgom van, tevékenyen tőltöm a napjaim, párom is. Este találkozunk legtöbb alkalommal. Eszünk, jó hozzá bújni, vele aludni. Program meg amikor ahogy alakul.
2022. dec. 27. 05:21
 8/17 anonim ***** válasza:
46%
Nagykorúként ilyen az élet. Az esték számitanak. Amit kettesben lehet tőlteni. Ha az együtt tőltött idő minőségi, ergo együtt csináltok otthoni feladatokat, este az ágyban is együtt vagytok akkor nincs hiba. Akkor van választó vonal ha akkor sem vagytok együtt. Nincs semmi más kérdés ebben.
2022. dec. 27. 06:50
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Én örülnék neki, ha hetente egyszer hajlandó lenne rám nézni a párom.
2022. dec. 27. 11:49
 10/17 A kérdező kommentje:
2-es válaszolónak: színművészeti, kaposvár. Ha együtt vagyunk, mindig rá figyelek, de mintha semmi nem lenne elég.
2022. dec. 27. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!