Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem tartható fenn ilyen esetben egy kapcsolat? Mennyi időt töltesz a pároddal?
Sajnos elég kiszámíthatatlan az egyetem, ahova járok, egész nap (reggeltől este 10-ig) bent vagyok, gyakran hétvégén is be kell menni fél napokra.
Emiatt nehezen tudunk programokat tervezni, de heti 1 napot fixen együtt töltünk, olyankor van minőségi program is pl múzeum, korizás, kirándulás stb.
A párom nehezen bírja ezt, teljesen megértem őt, nem jó ez a helyzet, csak nem tudom másoknál hogy van, ti mennyi időt tudtok együtt tölteni?
Mi is egyetemisták vagyunk, de szerencsére egy koliban lakunk. Szóval kb állandóan együtt vagyunk órákon kívül. Mindkettőnknek van homeoffice lehetősége a cégnél.
Nyáron volt nehezebb. De eddig max 1-1.5 hét maradt ki, az se sokszor.
De vannak, akik különböző városban tanulnak. Ismerek ilyen párt, akiknek nagyon jó a kapcsolata. Nyilván nem tetszik nekik ez a helyzet, de megoldják, hiszen ez egy véges időszak, utána örökké együtt lesznek.
Akivel én ismerkedtem meg rengeteget dolgozik és ez egy jó darabig így is lesz.
Nem mentünk bele jobban a kapcsolatba, egyenlőre barátok maradtunk, aztán majd lesz valami.
5*
Elkeudtük, de megbeszéltük, h így nincs értelme, h alig tudunk együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!