Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes egy ilyen helyzetben?
Barátom nagyon megvaltozott a kapcsolatunk eleje ota. Regen meg az az igazi tokeletes, romantikus, bujos alkat volt, most pedig szinte fokyamatosan bant. Hisztizik mindenen. Ha o valami rosszat csinal az meg sincs emlitve, de ha en csinalok valamit akkor mar szid engem. Vagx ha megis megemlitem neki, akkor mindenre van valami kifogasa vagy magyarazata. Es ha ezrk nem jonnek be, akkor elkezd hazudni. Amibe igazabol mar tonsszor belebukott, hiszen volt amit visszakerestunk a beszelgetesunkben, es ott teljesen mas allt. Es nekem ebbol mar nagyon kezd elegem lenni. Mindneert engem hoz ki hibasnak, meg ha o is rontott el valamit, akkor is jon hogy en miert nem szoltam, hogy en miert ez meg az. Neha mar azt erzrm hogy csak a szexre kellek neki. Mert olyankor egy rossz szava nincs. Neha olyan mintha kettos szemelyisege lenne. Alapbol szid folyamatosan, de ha szakitani akarok vele, akkor meg mar jon a nagy megbanas, hogy o mennyire szeret engem, es hogy iegeri hogy megvaltozik most tenyleg, meg hogy neki nagyon rossz sirni latni engem. De mikozben bant, ez egyaltalan nem latszik rajta, mikor csak egyre jobban megy bele. Most meg az elkovetkezo napokban mennunk KELL a csaladjahoz, de hat ami ott folyik az valami egeszen mas. Nem lehetek a testveremmel akit nyar ota nem lattam, mert csak par napja tudtam meg, hogy jon, es egybol jott reszukrol, hogy "nem tehetjuk meg, hogy nem megyunk, nem ez volt megbeszelve". De ha ok valtoztatnak valamit az utolso pillanatban az nem baj. A masik meg, ha elejuk allok, mikor megyek hozzajuk es koszonok, van aki vissza se koszon, pedig kulon hozza mentem oda. De ha meg valaki irt a Facebook uzenofalamra es nem valaszoltam mert nem lattam, akkor mar egybol masik rokonnal uzentetnek nekem. Ti mit tennetek a helyemben?
19L 20F

Elég összevisszaság ez a kérdés, de alapvetően az kiderül belőle, hogy a barátod nem tisztel és nem tekint egyenlő félnek ebben a kapcsolatban. Én mindenképpen elgondolkodnék azon, hogy ez így kell-e nekem.
Mint írtad, már többször felmerül a szakítás gondolata, de semmi sem változott..

Ismerős a helyzet, az én esetemben a férjem produkált hasonló viselkedést. Besokalltam, és elváltam tőle. Írtam is ki kérdést ide korábban, volt, aki nem hitte, hogy tényleg meg merem tenni ezt, sokan meg is lepődtek.
De nem is ez a lényeg, bocsi, szóval ne tűrd ezt...
Nagyon fiatal vagy, hidd el, megtalálod majd azt az illetőt, aki tisztelni fog.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!