Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy bajban senki csak egy bántalmazo az aki odaáll es segit?

Figyelt kérdés

#jótevő bantalmazók
2022. dec. 24. 09:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi az oka, hogy nem szeretnél válaszolni a 17. hozzászólásban feltett kérdésekre?
2022. dec. 24. 12:15
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tudom, én mindig téveseket írok, ahogy az összes többi válaszoló is. De nem gond, mert bár perc és leírod a te nagy megfejtésed, és hogy mindenki hülye, de te zseni megfejtetted ez a rejtélyt, ahogy mindig szoktad😂 Kicsit sajnállak is, hogy karácsonykor is az a legfőbb szórakozásod, hogy magaddal beszélgetsz. Nem érnek rád a bántalmazóid?

"Mert is az eg,szerű agyúak csak annyiban tudnak gondolkodni hogy bántalmazo csak manipulálni tud." Igen, tudjuk, az egész világ hülye, csaj te vagy az okos😂

"Később tudtam meg azt, hogy lehordott engem mindennek, ezért szépen ráugrottak és el is intézték." Te ennyit tudsz felfogni a mogyorónyi agyaddal. Az nem megy át, hogy az olyan agresszív barmok, akik "agyonvenek bárkit", azért teszik, mert azt ÉLVEZIK. Te egy senki kis alibi vagy, aki "miatt" ütnek, mert ez okoz nekik örömet. Azt se veszed észre, hogy emellett a manipulációd része. Te ettől hősnek tekinted, mert ÉRTED verekedett. És az ilyen sötéteknél, mint te, be is jön. Szaladsz is az ágyába, hisz még most is úgy írsz róla, mint egy hőstettről, miközben közönséges bűncselekmény volt.

2022. dec. 24. 12:26
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Kulcsszo az érdek. Ez mozgatja a világot, semmi más.
2022. dec. 24. 12:49
 24/25 anonim ***** válasza:
96%
Őket vonnzák az ilyen gyenge, sérült, bukott nők, akiket meg kell menteni. Ezt élvezik, mikor egy ilyen sérült nő mellett ők lehetnek a jók meg az erősek. A többi embert még egyszeren elüldözöd magad mellől ezzel az életvitellel. Egyáltalán nem normális, hogy neked mindig kell valaki, aki kihúz a xarból. Bajba jutni érdekes módon egyedül is sikerült. De mindenki köcsög, aki nem oldja meg helyetted.
2022. dec. 24. 13:54
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Amikor súlyosbodott a panikbetegsegem érdekes módon a párom volt az egyik első, aki mellem állt. Semmi bántalmazó szándék nem volt benne, mindig törődő volt és evidens, hogy segít. Szerintem ez lenne a normális.
2022. dec. 24. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!