Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy bajban senki csak egy bántalmazo az aki odaáll es segit?

Figyelt kérdés

#jótevő bantalmazók
2022. dec. 24. 09:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Aki nárci vagy bántalmazó, az az esetek többségében pontosan tudja, hogy mi a te gyenge pontod. És tudod miért segít neked? ÉRDEKBŐL.

Mert neki egyszer még haszna származik belőled. Ha csak annyi hogy megfélemlíthet, dominálhat feletted, ingyen szexelsz vele, maga mellett tarthat vagy bármi amitől Ő jobban érzi magát.

Őt az nem fogja érdekelni hogy mi van veled, csak annyira segít neked, hogy mellette maradj, főleg ha kapcsolatfüggő vagy. Ez is csak egyfajta manipuláció. A bántalmazó vagy nárci emberek csak saját magukat szeretik és az a lényeg nekik hogy te jó érzéseket okozz nekik.

Tehát ha pl. nem tudod fizetni a rezsidet, de ő hozzád jár kefélni, akkor nagy kegyesen kifizeti helyetted a rezsit, de nem azért mert téged annyira szeret, hanem azért hogy "kivegye belőled" azt a hasznot amit te csak akkor nyújtasz amikor minden rendben van körülötted. Ezt a rendet azért segít fenntartani, hogy ő megkapjon továbbra is minden olyan dolgot tőled, ami neki örömforrást jelent.

2022. dec. 24. 11:07
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Már megint itt vagy? A környezeted normális tagjai megunták, hogy téged mindig ki kell húzni a bajból, mert futsz a bántalmazóid után. Leírtad már itt ezerszer, hogy mennyire unalmasnak tartod a normális embereket. Hát, ezért. Minek segítene az, akit 1.lenézel, 2. már ezerszer segített, amikor bajba kerültél az aktuális bántalmazód miatt? Utólag hiába hazudozol, hogy nem te írtad, én emlékszem arra, amikor írtad, hogy a szüleid MÁR nem fogadnak vissza, ugyanis többször megtették, de te szaladsz vissza a bántalmazódhoz, mert mentális beteg vagy. Szerinted kinek hiányzik, hogy a nyakukra vidd a bűnöző társaságodat? Normális ember szeret nyugodtan élni. Te meg oda tartozol az alja körökbe, jó helyen vagy ott.

Az meg, hogy még mindig azt hiszed, a bántalmazó nem manipulatív szándékkal segít, hanem emberbaráti jó szándékból, csak az ostobaságodat mutatja.

2022. dec. 24. 11:13
 13/25 A kérdező kommentje:

Korábban sem volt ebből semmi bajom. Tényleg nem élnek ezzel vissza.

A névnapos dolog az pl nincs kint nekem közösségin, nincsenek a nevemről senkinek emlékeztetői, ezen felül nem is igen szokás a köszöntgetés nálunk, pl barátok, kollegák közt sem nagyon.

Egyik évben egyszer valahogy minden össze is állt ahhoz valahogy, hogy tenyleg senki nem köszöntött(habár nem is vártam, nálam egy névnap nem nagy ügy még én is majdnem elfelejtettem), de amikor a "a nagy hétkoznapi semmiben" jött egy névnapi üzenet, meglepett rendesen hogy létezik valaki akinek eszébe jutok egy névnapon, és amikor megláttam hogy kinek, az még nagyobb meglepetés volt.

De nagyon sok ilyen van. Más dolgok kapcsán is.

Pl hatalmas meglepetést okozott már olyan is, aki csak a volt barátom és közünk nincs már egymáshoz, és ő sem hátsó szándékkal volt, hanem csak úgy jótettből. És szintén egyetlenként produkált, azaz senki más nem hozta amit ő.

De ezek véletleneknek betudhatók.

De amikor már olyanokban mutatkoznak meg emberek, amikor baj van, (mert kis dolgoknál pl névnap nemegészen számítanak ezek, szinte fel sem tűnnek sokszor),de olyan esetekben, amikor rendesen súlya van, amikor szükségem van, amikor "ég a ház", amikor nagy a baj, vagy kevés vagyok hozzá egyedül, és ezekben a pillanatokban sincs SENKI, akiket hinne az ember, akikben bízik, akiket szeret, akiket hisz, hogy vannak, csak olyanok, akik valami utolsó emberek, és azok nyújtják a karjukat, olyan szinten ledöbbent engem, hogy az egyiknek én azt is mondtam, hogy amit művel az nekem egy csoda. Nem létezhet. Paradox.

Nárcisztikus bántalmazók állnak fel sorban mellém. A palettájuk is nagyon széles, verbálisan, nonverbálisan is, az élettörténetük is, de még a rendőrségi kartonjuk is egy mocsok, szinte könyvterjedelmű lehetne ha le kéne őket írnom, és bennük van csak annyi, hogy odaállnak mellém.

És korábban sem lett ilyenből bajom. Nem volt visszaélés. Nem lettek ettől ők sem többek.nem érdekből van valahogy.

Ezen is ki vagyok, de azon még jobban hogy hátat fordítanak azok akikben hittem, akikért én felállnék, akikért én tettem, akiket szeretek.

2022. dec. 24. 11:18
 14/25 A kérdező kommentje:

#12 húzzá már innen, szétoffolod az egészet.

Minden sorodra irnom kene annyira elvagy tévedve!

Nem már megint vagyok itt.

Nem tartom umalmasnak a normalis embereket.

Nem kerultem bajba bántalmazók miatt.

Ezert sem érdekel amit az áldozatvédelemről irogatnak itt.

A szuleim. Apa meghalt pl és nemrégen. A családomat meg nem fogom kitárgyalni.

A többi sorod el sem olvasom. Húzz a fr.ncba.

2022. dec. 24. 11:21
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

#14! Hogy tudnám már szétoffolni, amikor a kérdésedre válaszoltam?😂 Leírtam, hogy miért segít a bántalmazó, és miért nem segít a normális. Vagy nem ez volt a kérdés?🤔

Arról meg nem tehetek, hogy felismerhető vagy, mondtam már, dolgozz rajta, hogy ne legyél, ha nem tetszik😉

2022. dec. 24. 11:37
 16/25 A kérdező kommentje:

Teljesen téveseket írsz.ugy.

Te ilyen átlagban beszelsz mert nem tudsz olvasni

Eddig sem élt vele vissza egyik sem

Egyiknek sincs érdeke abban hogy segitsen.

Egyiknek se lenne dolga h segitsen

Javarészének köze sincs hozzám, csak ismer.

Egyik sem nyer belőle semmit.

Annyit értek el csak eddig hogy "b.szott" nagyot csalódok a szeretteimben, meg akiket barátaimnak hiszek.

2022. dec. 24. 11:45
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy hány olyan párkapcsolatod volt, ahol a férfi szerinted "egy nárci, VAGY egy bántalmazó" volt, és összesen hány évig éltél ilyen pákapcsolatban (vagy párkapcsolatokban)?
2022. dec. 24. 11:51
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

A mai világ álszent és zord, az emberek pedig nem feketék és fehérek, lehet, hogy érdemes átértékelni, hogy ki a jó ember és ki nem. Amúgy is bajban mutatkozik meg, ki szeret igazán. Lehet, hogy aki a társadalom számára nárci, bántalmazó, rossz ember, az valójában sokkal jobb lélekkel rendelkezik, így már teljesen oké velük lenni, utánuk futni, nem is vagy te olyan h.ülye!

Haha, ilyen választ akartál? :D

2022. dec. 24. 11:56
 19/25 A kérdező kommentje:

Nárcik bántalmazók nem feltétlenul a barátom.

Példa egyik sztori:

Rámállt egy férfi. Aki az a tipus, hogy amugy minden nőt megdönt és lesz.rja. én elmondtam neki hogy szivesen nyitnék felé, de sajnos én nem szeretnék ilyen laza, nekem degradálo kapcsolatot. Elsőre megértette. De távolabbi haveri korben stb van, amugyis. Ez mellett bűnöző is. Meg ami ezekkel jár. Agyonver bárkit.(nőket is szerintem, de azokat lehet "csak" leköpi)

Aztán jártam egy sráccal. Aki seftelős kis üzletelgetős típus. És egyszer valahogy összeboronálódott velük, azzal a bandával. Kezdte közéjük tartozónak is hinni magát. Vagánynak menőnek stb. Megesett hogy rosszban voltunk. Ilyen alkalmakkor engem kibeszélt, azzal akart vagány lenni előttük hogy hozzám csunyán beszél, lenéz, aláz.

Egyszer szétverve jött haza. És megkérdezte tőlem tartom e velük a kapcsolatot, mennyire vagyok én velük jóban. Akkor ezt nem is értettem.

Később tudtam meg azt, hogy lehordott engem mindennek, ezért szépen ráugrottak és el is intézték.

Nem azért hogy meghúzzon. Nem azért mert manipulálni akart. Ott se voltam nem is tudtam rola.

Hanem csak mert szembe az igazságérzetével ahogy a BARÁTOM beszélt rolam nekik.

CSAK mert nem tetszett neki hogy Engem lehord.

Na ő egy agressziv alja körös bántalmazó bűnöző "állat", akihez szinte közöm sincs. (Csak valszeg tisztel mint nőt.)

Párkapcsolattol független is a téma. Mert is az eg,szerű agyúak csak annyiban tudnak gondolkodni hogy bántalmazo csak manipulálni tud.

Ezen ha nem megy túl látni, akkor nincs miről beszélnünk.

2022. dec. 24. 12:07
 20/25 A kérdező kommentje:
Jav szembe ment
2022. dec. 24. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.