Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok racionálisan dönteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok racionálisan dönteni ebben a helyzetben, mi lenne a jo dontes? N29

Figyelt kérdés

Biztos sokaktol kapok majd lehuzo kritikát, itt mégis arra kérnék mindenkit, hogy segítő, ítélet nélküli válaszokat küldjenek.

Van egy elattarsam 7 éve. Ő faluból származott, én városból. Nagy volt a szerelem, de felvetettem neki, hogy menjünk ki Párizsba lakni. Ezt akkor ő teljesen elutasitotta. Sokat szorongtam azon, hogy mit válasszak, őt vsgy a saját álmaim. Végül szét mentünk.. De két hét után azt mondta, hogy nem bírja nélkülem. Eladta à falusi lakást, városba költöztünk és tettünk félre pénzt. Most jövő év elején még lehetne próbálni kint.

Közben Meg ismertem egy másik férfit, aki kifinomult, de egy kicsit más a gondolkodása (én inkább művész lélek vsgyok, ő orvosit végzett és gazdasági diplomája van). Viszont sok szempontból jobban érzem magam vele. Ő viszont nem akar Franciaországban élni, mert ilyen vegzetseggel ő ott nem tud boldogulni. Most lett egy munkahelye Pesten. Gyönyörű lakást vett ki és szeretne, ha vele mennek.

Ti mit választanatok ?

A régi, stabil kapcsolat, amiben azért már nem minden a régi, de jól tudjuk érezni magunkat és vele Párizs.

Vagy az újabb, az idegenebb, aki jo körülményeket tud nUjtani egyenlőre Pesten, később oesig Svájc vagy Kanada jöhetne szóba.

Hogy juthatnek dűlőre?

2022. dec. 22. 00:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Csak ha hozol nekem nőt:) Nem régen voltam. Tetszett a hely. El tudnám képzelni, hogy ott éljek. Laza népség, nincs nagyon hideg, nagy a nyüzsgés.
2022. dec. 22. 04:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Követnèm az álmaimat. Mennèk Párizsba vagy a férfival vagy egyedül.
2022. dec. 22. 08:20
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

Miért van az, hogy a régi szerelmedért nem adtad fel az álmaidat, de az újért feladnád?

Butaság, hogy nem tudna boldogulni, egy európai nagyvárosban rengeteg orvos és gazdasági állás van.

A jelenlegi kapcsolatodat te vezeted, az újat a másik férfi dominálná. Izgat, hogy ő dönt, vonz ez benne? Ha jól megvagy a régivel, akkor hogyan jött képbe az új?

Milyen szempontból érzed magad jól vele? Írtad, hogy más világ vagytok... Ezen gondolkozz el.

Illetve nagyon fontos: mi a terved Párizsban? Nagyon drága város. Utánanéztél mindennek? Hol fogsz lakni, mit fogsz dolgozni, tudsz-e franciául, kihez fordulhatsz baj esetén stb? És ugyanezek a kérdések vonatkoznak a párodra is. Átgondoltátok alaposan? Most is kimenne veled?

2022. dec. 22. 09:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Mennek egyedül Párizsba.
2022. dec. 22. 11:24
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen, középfokú nyelvvizsgam van és évek óta francia baráti körökben mozgok. A nyelv nem gond. Bölcsész diplomám van és művészeti szakmám. Sajnos munkát találni itthonról nagyjából lehetetlen.... Ezt még a francia tanszék vezetője is úgy mondta nekem, hogy az a legjobb, ha az ember 3 havi összeggel kimegy, bérel egy nagyobb szobát két emberre (ez havi 700 euro körül már kivitelezhető) és kint helyben keres munkát. Persze ez a része kicsit kockázatos, de szerintem nem lehetetlen. Ha baj van, rengeteg ismerősöm van, akihez fordulatok.
2022. dec. 22. 12:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor ne törődj egyik pasival se, vágj neki egyedül, majd ott akad hozzád való.
2022. dec. 22. 12:56
 17/17 anonim ***** válasza:
41%

Ezt a döntést neked kell meghoznod, mi nem dönthetünk helyetted,ahogy érzed úgy cselekedj.

Én lehet hogy ki fogok menni, bár még semmi sem biztos.

Az igaz hogy nem pont a belvárosban,kicsivel távolabb leszek Bondyban.

Kb 20-25 perc alatt tömegközlekedéssel bent tudsz lenni a fővárosban.

Ha nem akarsz 700€ fizetni havi szinten, akkor akár jöhetsz hozzám is, csak a kaját kell állnod magadnak + ha lenne hozzá kedved akkor felfedezhetnénk együtt is Párizst.

Igaz mindenek előtt meg kellene ismernünk egymást.

Mondjuk nekem is csak egy szobám lesz,de az sem kizárt hogy tudok szerezni neked is egyet, bár inkább nem merem megigérni.

Hétköznap a,héten este 18-tól másnap 6-ig melózom, b,héten reggel 6-tól-18-ig tart a munkaidő általában, így mondjuk az első héten nem is kellene egy szobában aludnunk.

Van konyha,fürdő,wc, wifi és talán bicikli is akad.

Szerintem kezdésnek nem annyira rossz, mit azt hiszed.

Mit szólsz hozzá? 😀

Az is igaz hogy ez nekem is csak egy alkalmi megoldás lenne, ugye valahol el kell kezdeni és ha akad valami lehetőség azt meg kell ragadni.

2022. dec. 22. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!