Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok racionálisan dönteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok racionálisan dönteni ebben a helyzetben, mi lenne a jo dontes? N29

Figyelt kérdés

Biztos sokaktol kapok majd lehuzo kritikát, itt mégis arra kérnék mindenkit, hogy segítő, ítélet nélküli válaszokat küldjenek.

Van egy elattarsam 7 éve. Ő faluból származott, én városból. Nagy volt a szerelem, de felvetettem neki, hogy menjünk ki Párizsba lakni. Ezt akkor ő teljesen elutasitotta. Sokat szorongtam azon, hogy mit válasszak, őt vsgy a saját álmaim. Végül szét mentünk.. De két hét után azt mondta, hogy nem bírja nélkülem. Eladta à falusi lakást, városba költöztünk és tettünk félre pénzt. Most jövő év elején még lehetne próbálni kint.

Közben Meg ismertem egy másik férfit, aki kifinomult, de egy kicsit más a gondolkodása (én inkább művész lélek vsgyok, ő orvosit végzett és gazdasági diplomája van). Viszont sok szempontból jobban érzem magam vele. Ő viszont nem akar Franciaországban élni, mert ilyen vegzetseggel ő ott nem tud boldogulni. Most lett egy munkahelye Pesten. Gyönyörű lakást vett ki és szeretne, ha vele mennek.

Ti mit választanatok ?

A régi, stabil kapcsolat, amiben azért már nem minden a régi, de jól tudjuk érezni magunkat és vele Párizs.

Vagy az újabb, az idegenebb, aki jo körülményeket tud nUjtani egyenlőre Pesten, később oesig Svájc vagy Kanada jöhetne szóba.

Hogy juthatnek dűlőre?

2022. dec. 22. 00:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

Úgy érted, ha eltekintünk attól, hogy fantázia kérdés?

Akkor szerintem hagyd ott mind a kettőt és menj ki Párizsba, mert mér ne. Álmokban mindent lehet!

2022. dec. 22. 00:42
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem fantázia
2022. dec. 22. 00:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd mind a kettőt, egyiket sem szereted. Ne pénztárcát keress, hanem tanulj meg a saját lábaidon állni.
2022. dec. 22. 00:52
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben az alvást választanám. Így magadat a felesleges pötyögéstől, minket meg a kamu kérdésektől kímélnél meg 😊
2022. dec. 22. 01:10
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, Párizsban nincsenek orvosok, se multicegek. Ott csak bagettsutokre es csigaszedokre van szukseg.
2022. dec. 22. 02:26
 6/17 anonim ***** válasza:
45%
A nogo zónákban. Párizsban több a néger, mint Gyöngyösön a cigány. A múltkor ezt állapította meg valaki.
2022. dec. 22. 02:37
 7/17 anonim ***** válasza:
.absziráP ttüyge ik knüynnem sé tőttek a dnim tto dygaH
2022. dec. 22. 03:53
 8/17 anonim ***** válasza:
Fordítva:) Mennyetek tiki együtt Párizsba
2022. dec. 22. 03:56
 9/17 anonim ***** válasza:
8.🙂 ¿si et zssöJ
2022. dec. 22. 03:59
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen, a jobb, új férfit válaszd! A régi, nem ivazán értekel
2022. dec. 22. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!