Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok racionálisan dönteni ebben a helyzetben, mi lenne a jo dontes? N29
Biztos sokaktol kapok majd lehuzo kritikát, itt mégis arra kérnék mindenkit, hogy segítő, ítélet nélküli válaszokat küldjenek.
Van egy elattarsam 7 éve. Ő faluból származott, én városból. Nagy volt a szerelem, de felvetettem neki, hogy menjünk ki Párizsba lakni. Ezt akkor ő teljesen elutasitotta. Sokat szorongtam azon, hogy mit válasszak, őt vsgy a saját álmaim. Végül szét mentünk.. De két hét után azt mondta, hogy nem bírja nélkülem. Eladta à falusi lakást, városba költöztünk és tettünk félre pénzt. Most jövő év elején még lehetne próbálni kint.
Közben Meg ismertem egy másik férfit, aki kifinomult, de egy kicsit más a gondolkodása (én inkább művész lélek vsgyok, ő orvosit végzett és gazdasági diplomája van). Viszont sok szempontból jobban érzem magam vele. Ő viszont nem akar Franciaországban élni, mert ilyen vegzetseggel ő ott nem tud boldogulni. Most lett egy munkahelye Pesten. Gyönyörű lakást vett ki és szeretne, ha vele mennek.
Ti mit választanatok ?
A régi, stabil kapcsolat, amiben azért már nem minden a régi, de jól tudjuk érezni magunkat és vele Párizs.
Vagy az újabb, az idegenebb, aki jo körülményeket tud nUjtani egyenlőre Pesten, később oesig Svájc vagy Kanada jöhetne szóba.
Hogy juthatnek dűlőre?
Úgy érted, ha eltekintünk attól, hogy fantázia kérdés?
Akkor szerintem hagyd ott mind a kettőt és menj ki Párizsba, mert mér ne. Álmokban mindent lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!