Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Titeket nem zavar, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket nem zavar, ha a párotok meglát egy meztelen nőt?

Figyelt kérdés
Nem élőben, hanem mondjuk tv-ben, újságban! Nekem nagyon rosszul esik, nagyon fáj! :((( Még akkoris, ha nem szándékosan teszi!
2010. okt. 1. 18:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Hisz az előbb írtad, hogy meg is mutogatod magad meztelenül. Nem feltételes mód, kijelentő. Ráadásul, azt írtad, bosszúból.
2010. okt. 1. 18:31
 22/30 A kérdező kommentje:

de csak akkor, ha ő is meglát egy nőt meztelenül! jaa és nem élőben természetesen.

de mondom neki is ugyanúgy fáj, ha engem meglátnak, tehát 1:1

viszont őt az is zavarja, ha én felveszek rövid szoknyát!

egyébként nagyon boldogok vagyunk, most volt az esküvőnk, szeretjük egymást, csak nagyon féltékenyek vagyunk. talán azért mert tényleg nagyon vonzódunk egymáshoz, szenvedélyes a kapcsolatunk, nagyon tetszünk egymásnak!!!

2010. okt. 1. 18:34
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, nem lesznek gyerekeitek...
2010. okt. 1. 18:37
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Megint a 18:25-ös. Igen, neki fájna, ha más meglátna meztelenül. Neked nem fájna, ha őt látná más meztelenül? De az, hogy ő meglát egy meztelen színésznőt mondjuk, az össze sem hasonlítható azzal, hogy te meg magadat mutogatod másoknak.

Sokat kell még tanulnod a pasikról ahhoz, hogy megértsd, hogy miért szeretnek meztelen nőket nézni. DE! A férfi testről is ugyanúgy lehet fantáziálni. Én például tudok.

A legjobb úton haladsz, hogy elveszítsd a barátodat.

Ja, és kijavítanálak, nem, nem szeretitek egymást. Ez minden hozzászólásodból kiderül. Akik szeretik egymást, azok megbíznak a másikban. Nálatok ez nincs meg.

2010. okt. 1. 18:37
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszer a helyzet:

Egy igazi kapcsolat nem szexuális birtokláson alapul.

2010. okt. 1. 18:41
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Szenvedélyes a kapcsolatotok, és tetszetek egymásnak? Fantasztikus!

Megsúgom, hosszú távon ez édeskevés.Ebből válás lesz hosszútávon, ha nem változtattok. Tudod, az idő múlásával némiképp megkopik a szenvedély, ha tetszik, ha nem. Ha nem tisztelitek egymást, és nem bíztok meg egymásban, semmit nem ér az egész.

Csatlakozom az egyik előttem szólóhoz: csak gyereketek ne legyen. Nőjetek fel mindketten!

2010. okt. 1. 18:42
 27/30 anonim ***** válasza:
Hmmm, az én párkapcsolatom is szenvedélyes, vonzódunk egymáshoz a párommal, és tetszünk is egymásnak. Mégsem vagyok féltékeny. Aki féltékeny, az bizonytalan önmagában és nem tiszteli a másikat. (Ilyen szinten mindenképpen.)
2010. okt. 1. 18:47
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

hogy lehetsz ennyire hülye kedves kérdező?

még jó hogy fáj neki, ha magadról mutatsz képet másnak...

2010. okt. 1. 19:25
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

sztem te komolyan beverted a csöpp fejecskéd, hogy ennyire idióta vagy. szted ugyanaz a műfaj meglátni egy pucér csajt, meg magadat mutogatni vadidegeneknek?! képzeld már el: a párod idegen csajoknak vetkezik pl webkamban...nah ez milyen?

a rövid szoknyához: mennyire rövid az a szoknya? mert ha épp, hogy a valagadat takarja, ne csodálkozz, hogy megbámulnak, ő meg kiakad...

mindegy, nem bosszantom fel magam...erre mondják, hogy zsák a foltját

19L

2010. okt. 1. 20:06
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező te egy hiszti, hülye p*csa vagy(N)
2010. okt. 2. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!