Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Titeket nem zavar, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket nem zavar, ha a párotok meglát egy meztelen nőt?

Figyelt kérdés
Nem élőben, hanem mondjuk tv-ben, újságban! Nekem nagyon rosszul esik, nagyon fáj! :((( Még akkoris, ha nem szándékosan teszi!
2010. okt. 1. 18:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Mondom én, hogy súlyos a baj...
2010. okt. 1. 18:23
 12/30 A kérdező kommentje:
ez belülről jön, nem tudom miért fáj nekem ennyire. én egy nagyon csinos fiatal lány vagyok, de nagyon fáj, ha más nőt meglát úgy a párom, ahogyan nem kéne. nem tudok mit csinálni, fáj nagyon.
2010. okt. 1. 18:24
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de nekem így akkor sem kelleneél, ha te lennél a világ legszebb nője! Ez már paranoia.
2010. okt. 1. 18:25
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Elég gyerekes vagy, kedves kérdező! A barátod meglát egy meztelen nőt mondjuk filmben vagy újságban, és erre te a saját meztelen képedet mutogatod másoknak?

Én lány vagyok, de ha fiú lennék, úgy kivágnálak, mint macskát sz**ni. Ez milyen undorító hozzáállás??? Lefeküdni nem akarsz velük, csak hogy teljes legyen a bosszúd? Előbb az önbizalomhiányodat kezeltesd, utána hisztizz.

Éretlen vagy, de sebaj, majd a saját károdon tanulsz.

A kérdésedre válaszolva: nem, nem zavar. Miért zavarna?

15/30 anonim ***** válasza:
100%
Ok, de még ha logikusan is gondolkodsz: arra, hogy ő meglát egy másik nőt meztelenül, legrosszabb esetben is az lenne a racionális válasz, hogy te meg megnézel egy meztelen pasit, nem pedig az, hogy magadat mutogatod. Nem?
 16/30 A kérdező kommentje:
viszont neki meg az fáj, ha én csinosan öltözködöm, pl. rövid szoknya! mindig azt figyeli, hogy ki néz rám és teszi a megjegyzéseket!
2010. okt. 1. 18:26
 17/30 anonim ***** válasza:
Szereted őt?
2010. okt. 1. 18:27
 18/30 A kérdező kommentje:
nem ugyanaz, mert más az, ha egy pasi meglát egy meztelen nőt és más az, ha egy nő meglát egy meztelen pasit. valahogy szerintem nem ugyanaz a kettő. a nő a szebbik nem, akiről lehet fantáziálni, míg egy pasiról nem annyira...
2010. okt. 1. 18:27
 19/30 A kérdező kommentje:

igen, szeretjük egymást.

de nem tudom miért lenne velem probléma!

hiszen ha meg én mutogatnám magam meztelenül, sőt, ha rövid szoknya van rajtam, az meg neki fáj!!! akkor miért furcsa, az hogy nekem fáj az, hogy ha ő meglát egy nőt meztelenül? hm?

2010. okt. 1. 18:29
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

18:25-ös vagyok:

"...mindig azt figyeli, hogy ki néz rám és teszi a megjegyzéseket!"

Na és? Hadd tegye. Ha nem tetszik neki, el lehet menni. Ha meg nem akar elmenni, akkor szokjon hozzá, hogy ilyesmit hordasz. (Gondolom, jól áll neked.) Más kérdés persze,hogy nem kihívó-e vagy nem túlzó-e az öltözködésed vagy a viselkedésed. De nehogy már ő mondja meg, mit vegyél fel!

(Óóó, anyám, de örülök, hogy felnőttem.)

Amúgy csendben jegyezném meg, hogy nem úgy tűnik számomra, hogy szeretnétek és tisztelnétek egymást. Miért is vagytok együtt?

2010. okt. 1. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!