Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ló túloldala. Mire gondoljak?
Egy viharos drámázós hisztis görcsös ember volt, sokszor féltékeny.
Állandóan oltogattam, hogy unom már, lazítson már, szopogasson cukorkát, egyszer már az idegtől kibukva is előadtam neki, hogy hogy képes ennyi rossz gondolatra, hogy lehet ennyi utálattal élni?! Menj orvoshoz, kezeltesd magad, már mindent hozzávágtam.
Eleinte ígérgette, hogy változik, később próbálta is, rengeteg visszaesés, szakítás is lett a sok kitöréseiből is belőle majdnem.
És már meg kb 3 hete huzamban nyugodt, kedves, (mint vmi skizo), udvarias. Ez nála rekord. És semmi visszaesés.
És már meg kezd érdektelen is lenni, elhidegültnek is tűnik, amolyan leszar@m jellemnek, vagy mint akit az sem érdekelne, ha nem is beszélünk már semmit. (Megint szakítás partja így.)
Olyan drasztikus szintű a változás, hogy szerintem ez nem is emberi.
Magyarázat létezhet erre?

Ez miért foglalkoztat?
Szakítsatok végre, nyilván te sem szereted, ha ilyeneket írsz, neki is tele a hócipője veled valószínűleg. Szabaduljatok meg egymástól, és éljetek boldogan egymás nélkül!
A kötepső része ha maradna tökéletes lenne minden.
De hogy lehet az egyik szélsőségből egy átmenettel a másik ellentétes szélsőségbe esni?

Tehát rinyálsz, hogy milyen legyen, utána meg baj, ha olyan lesz?
Amúgy szerintem hagyjátok egymást. Nem illetek össze.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!