Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magába szerelmes a párom?

Figyelt kérdés

Barátnőmről van szó, nagyon friss a kapcsolatunk, úgyhogy nem ismertem még ki teljesen. Nagyon szép lányról van szó, ez nem kérdés, viszont túlzottan el van ájulva a kinézetétől. Folyton fotózza magát, képes ugyanabból a pózból lőni 100 képet (túlzás nélkül), aztán bármikor, amikor alkalma van rá nézegeti magát, még az autók ablaküvegében is. Nekem ez túlzás és már kissé kezd átmenni zavaróba. Azt kell tudni még a barátnőmről, hogy volt az arcán valamilyen szépészeti beavatkozás, és azóta nőtt meg ennyire az önbizalma, pedig alapjáraton is nagyon szép lány volt, de az tény, hogy most még jobban néz ki. Nagyon sokszor hangoztatja, hogy milyen gyönyörű a “jawline”ja, valamint képes otthon a tükörben félóráig nézegetni magát, vagy szokása még a tükör elé beállni telózni, közben megnézni magát 2 visszaírás között. Ebben az egészben az a legszomorúbb, hogy egyébként egy full okos lányról beszélünk, tanult, művelt, jó karrierje van, mégis ilyenekkel b*ssza el a szabadideje jelentős részét.

Most ezt én reagálom túl, vagy nektek is zavaró lenne az effajta viselkedés? 25N, 28F

2022. dec. 20. 20:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%

Ha neked ennyire fontos a külső akkor emberedre akadtal, mert írhatod, hogy nem, de akkor is az fogott meg benne először és eddig elnezted neki, mert tudtál vele villogni.

Most, hogy már nem akar veled ide-oda menni sűrűn és mert többet foglalkozik magával, mint veled már zavar.

Magadra vess, így jár az, akinek a külső a fő.

És igen "szerelmes" önmagába, ha te már nem vagy belé. 🤣😂

2022. dec. 22. 15:50
 12/26 anonim ***** válasza:
93%
#11 nagyon jól mondja. Te meg asszisztálj hozzá, mint dekorációs kellék, de téged is símán lecserék, ha akad egy izmosabb/ szőkébb/ sármosabb/ gazdagabb/ stb
2022. dec. 22. 16:25
 13/26 anonim ***** válasza:
57%
Nem is értem miért kellene olyannal összejönnie, aki nem tetszik neki?!
2022. dec. 22. 16:45
 14/26 anonim ***** válasza:
85%

Nem, itt nem az a lényeg, hanem hogy a külső miatt eddig elnézte vagy észre se vette a belső tulajdonságait.

Ne hogy már eddig nem látta hogy magát leste a tükörben...

Hihetetlen.

2022. dec. 22. 16:51
 15/26 A kérdező kommentje:
#11 igen, fontos számomra a külső és nyilvánvalóan ez fogott meg benne először, mivel van szemem és ez volt az első dolog, amit észrevettem.🥴 Ebben mi olyan hihetetlen, tagadnivaló? És nem, nem a kinézete miatt nem tűnt fel a túlzott önimádata, hanem amiatt, mert friss a kapcsolat és nem ismertem még ki. Olyannal meg nem fogok összejönni, aki külsőre nem tetszik, ez tény. Ha neked megfelel bármilyen külsejű személy, akkor hajrá, szabad a pálya, de csak azért hogy elégedett legyél én nem fogok olyannal összejönni, aki nem üti meg az elvárásaimat külsőleg. Ez van.
2022. dec. 23. 02:15
 16/26 anonim ***** válasza:
53%

Ne törd magad kérdező, itt sokan azt vallják, hogy add lejjebb az elvárásaidat. Sőt itt elvileg sokan olyannal is vannak együtt, akit külsőleg nem 10/10-nek tartanak, hanem mondjuk 10/5-nek.

Én sem értem... (:

2022. dec. 23. 02:25
 17/26 anonim ***** válasza:
36%
És nem, nem a kinézete miatt nem tűnt fel a túlzott önimádata, - Na, ebben kételkednek itt a válaszolók, ugyanis a barátnőd kaliberű nőknél ez teljesen megszokott jelenség, a fentin kívül más okból nemigen lehet nem észrevenni.
2022. dec. 23. 02:34
 18/26 anonim ***** válasza:
65%
Én nem látnám ebben a lányban a leendő gyermekeim anyját, dehát kinek mi.
2022. dec. 23. 16:08
 19/26 anonim ***** válasza:
83%

#15-ös nem az a gond, hogy a külseje fogott meg, hanem, hogy nem esett le, hogy eddig is ilyen volt, mert annyira a külsejével foglalkoztál.

Azért hihetetlen.

És nem kell személyeskedni, még mindig te vagy az, aki a kérdést kiírta és nem én. 😂

2022. dec. 23. 17:32
 20/26 anonim ***** válasza:
60%

"Ne hogy már eddig nem látta hogy magát leste a tükörben...

Hihetetlen."

Ezt írtam, ne hogy már nem vetted észre vagy azt, hogy magát dicséri.

És amúgy női hiúság játszik szerepet, nem vagy te neki oly fontos, többet ér neki a saját kinézete, mint te.

Ez a válasz a kérdésedre.

2022. dec. 23. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!