Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magába szerelmes a párom?

Figyelt kérdés

Barátnőmről van szó, nagyon friss a kapcsolatunk, úgyhogy nem ismertem még ki teljesen. Nagyon szép lányról van szó, ez nem kérdés, viszont túlzottan el van ájulva a kinézetétől. Folyton fotózza magát, képes ugyanabból a pózból lőni 100 képet (túlzás nélkül), aztán bármikor, amikor alkalma van rá nézegeti magát, még az autók ablaküvegében is. Nekem ez túlzás és már kissé kezd átmenni zavaróba. Azt kell tudni még a barátnőmről, hogy volt az arcán valamilyen szépészeti beavatkozás, és azóta nőtt meg ennyire az önbizalma, pedig alapjáraton is nagyon szép lány volt, de az tény, hogy most még jobban néz ki. Nagyon sokszor hangoztatja, hogy milyen gyönyörű a “jawline”ja, valamint képes otthon a tükörben félóráig nézegetni magát, vagy szokása még a tükör elé beállni telózni, közben megnézni magát 2 visszaírás között. Ebben az egészben az a legszomorúbb, hogy egyébként egy full okos lányról beszélünk, tanult, művelt, jó karrierje van, mégis ilyenekkel b*ssza el a szabadideje jelentős részét.

Most ezt én reagálom túl, vagy nektek is zavaró lenne az effajta viselkedés? 25N, 28F

2022. dec. 20. 20:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%
Rengeteg az önimádó ember.
2022. dec. 20. 20:31
 2/26 anonim ***** válasza:
90%
Mikor volt a beavatkozás? Ha még friss, akkor valószínűleg még az újdonság, változás miatt van, még maga sem hitte el. Nyilván tetszik neki az új látvány. Legalábbis ha friss a dolog, akkor erre tudok gondolni és ha így van, akkor egy idő után abba marad.
2022. dec. 20. 20:33
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Hiú, ennyi.

Engem zavarna, de más nyugodtan beallna mellé fotóra, vagy Tiktok videókat csinálnának, mert nekik úgy jó.

2022. dec. 20. 20:34
 4/26 anonim ***** válasza:
34%
Egy embert csak saját maga imádhat igazán. Mindenki más valamitől függővé teszi a szeretetét pl. szeresd vissza, tegyél meg ezt vagy azt, legyél ilyen vagy olyan. Önzetlenül csak saját magadat.
2022. dec. 20. 20:36
 5/26 anonim ***** válasza:
49%
Nem zavarna, inkabb ez, mint hogy folyamatosan sajnaltassa magat valaki. (Igen, tudom, hogy nem csak vegletek vannak.) Ha ezt leszamitva stimmel vele minden, nem hanyagol el teged, nem lenezo masokkal, stb, akkor betudnam ezt az o fura hobortjanak, ennyi.
2022. dec. 20. 21:31
 6/26 anonim ***** válasza:
72%
Beteg.
2022. dec. 20. 21:40
 7/26 anonim ***** válasza:
86%
Aki így viselkedik az valójában végtelenül önbizalom hiányos!
2022. dec. 21. 00:24
 8/26 anonim ***** válasza:
87%
Beteges, és hamarosan átfordul abba, hogy talál magán olyat, amivel nem lesz megelégedve. Hamar elmulik a rózsaszín köd. Így jön nek a beavatkozások egymás után
2022. dec. 21. 01:26
 9/26 anonim ***** válasza:
43%
Hiú, senmi komoly. Gondolom enyhén elhízott, zsíros hajú nőkkel szóba sem álltál párválasztáskor. Hát, a cicababáknak ez a hátrányuk.
2022. dec. 21. 01:52
 10/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#2 azért nem most volt már, hanem nyár közepén kb.

#9 valóban, az általad leírt női típus nem az esetem.:)

2022. dec. 22. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!