Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magába szerelmes a párom?
Barátnőmről van szó, nagyon friss a kapcsolatunk, úgyhogy nem ismertem még ki teljesen. Nagyon szép lányról van szó, ez nem kérdés, viszont túlzottan el van ájulva a kinézetétől. Folyton fotózza magát, képes ugyanabból a pózból lőni 100 képet (túlzás nélkül), aztán bármikor, amikor alkalma van rá nézegeti magát, még az autók ablaküvegében is. Nekem ez túlzás és már kissé kezd átmenni zavaróba. Azt kell tudni még a barátnőmről, hogy volt az arcán valamilyen szépészeti beavatkozás, és azóta nőtt meg ennyire az önbizalma, pedig alapjáraton is nagyon szép lány volt, de az tény, hogy most még jobban néz ki. Nagyon sokszor hangoztatja, hogy milyen gyönyörű a “jawline”ja, valamint képes otthon a tükörben félóráig nézegetni magát, vagy szokása még a tükör elé beállni telózni, közben megnézni magát 2 visszaírás között. Ebben az egészben az a legszomorúbb, hogy egyébként egy full okos lányról beszélünk, tanult, művelt, jó karrierje van, mégis ilyenekkel b*ssza el a szabadideje jelentős részét.
Most ezt én reagálom túl, vagy nektek is zavaró lenne az effajta viselkedés? 25N, 28F

Hiú, ennyi.
Engem zavarna, de más nyugodtan beallna mellé fotóra, vagy Tiktok videókat csinálnának, mert nekik úgy jó.

Köszönöm a válaszokat!
#2 azért nem most volt már, hanem nyár közepén kb.
#9 valóban, az általad leírt női típus nem az esetem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!