Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent az hogy nem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az hogy nem az emberbe magába vagy szerelmes, csak az ideájába?

Figyelt kérdés
2019. nov. 6. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Tapasztalatlanság.
2019. nov. 6. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

Az esetek többségében ez egy meglévő probléma.

Részben megismerünk valakit, beleszeretünk, ennek vannak hormonális hatásai, amiknek köszönhetően piedesztálra emeljük a másikat, elhomályosítva a negatív és kiemelve a pozitív tulajdonságait. Gyakorlatilag teljesen irreális képet festünk róla, idealizáljuk őt.

Igazából a szerelem szerintem borzasztóan felületessé tesz, nem véletlen mondják, hogy "vak".

Hát nagyjából ennyit.

Nézd meg, mennyi csalódott ember van, akik a szerelem elmúlásával ráeszmélnek, hogy mennyire rossz emberhez kötődtek, ragaszkodtak.

Vagy nézd meg, hogy a szülők sokszor mennyire irreálisan értékelik a saját gyereküket, nézd meg azt a rajongást amit feléjük táplálnak, nettó előítélet az egész.

Tudom, az szeretet.. de én úgy tartom az anya-gyermek kapcsolat sokszor több mint szeretet, nagyon mély kötődés és sokszor érthetetlen túlzásokba megy át az egész szeretet címén, pont mint a szerelem.

2019. nov. 6. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

nalam azt jelenti, hogy az eszem tudja mi a jo nekem, de a szivem nem hallgat ra, es amikor a pasi kozeleben vagyok, akkor fizikai tuneteket produkal az iranta erzett szerelmem, vonzalmam

napokig nem tudok aludni, csak o jar a fejemben, remeg a labam ha tudom h talizunk, izzad a tenyerem es elpirulok mikor ramnez

de ha eltelik akar egy het nelkule, akkor elmulik a sovargas, az eszem felul kerekedik es raebredek, hogy nem o kell nekem, hisz iszik, dohanyzik es annak ellenere hogy neha en is, nem akarok olyan ferfi mellett elni, aki karos szenvedelyeknek el, mert en sem akarok azoknak elni es ha olyan partnerem van aki tiszta eletu, akkor en is azt tudok lenni mellette

de ez a csavo hihetetlen hatassal van ram

nem latom hetekig, minden nyugis, megjelenik es ujra felborit mindent es azt se tudom hol vagyok

tudom rola, hogy o nem az idealis, hiszen jozan allapotban belatom, hogy nem az, de amikor egyutt vagyunk es ahogy viselkedik velem (nagyon gyengeden, odaadoan), akkor mindegy mit gondoltam elotte, nem latok az orromnal tovabb es azt hiszem, hogy o eletem netovabbja...pedig tudom hogy nem...

valami ilyesmit :D

2019. nov. 6. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
A szerelem 99%-ban szexuális vonzalom. Amikor annyira kell az illető, hogy pont nem érdekelnek a tulajdonságai. Vagy pont a tulajdonságai érdekelnek, majd később ráeszmélsz, hogy nem vonz szexuálisan. A szerelemben sosem fogod látni az összképet, és ezt még szorozd meg az általad felnagyított és beleképzelt álomvilágoddal.
2019. nov. 6. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Volt valaki, akit nagyon szerettél, és ő is téged. A kapcsolatotok tönkrement, majd elindult a társkeresési program. Találtál egy másik valakit, aki külsőre majdnem olyan, mint az első nagy Ő volt, de belsőre másabb, de a lényeg, hogy mégis ragaszkodsz hozzá, mert a külső megvan... Kb. ezt jelenti.
2019. nov. 6. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez egy tény, amit magad is felismerhetsz, ha elkezded feloldani az egód, és rájössz, hogy a valóság és a valóság érzékelése két külön dolog.

A hit, hogy a másik emberhez vonzódsz, egy tévedés, ugyanis valójában az történik, hogy azonosulsz egy érzéssel, ami csak és kizárólag benned létezik. Minden érzés és gondolat csak benned létezik, amit aztán kivetítesz a világra vagy egy másik emberre. Igazából mindenki a saját kis moziját vetitgeti ki, ezért élünk ilyen káoszban. De végső soron az összes mozi csak illúzió. Jobb mielőbb elkezdeni meditálni és leállítani a mozit.

2019. nov. 6. 22:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

" de a lényeg, hogy mégis ragaszkodsz hozzá,"

Sose a másik emberhez ragaszkodsz, hanem ahhoz az érzéshez, amit kivált belőled. A projekcióhoz vonzódsz, amit létrehozol.

2019. nov. 6. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!