Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom azért haragszik rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom azért haragszik rám mert nem tudom elintézni hogy vigyázzak a gyermekére. Jogos?

Figyelt kérdés

Együtt élünk és vigyázni kéne a kisfiára nagyon szeretem a kis fiút de nem úgy jöttek össze a dolgok ahogy terveztem.

Elmentem táppénzre mert az orvosom szitne megsem vizsgál ki ír pár napra és ennyi de ma helyetes doktornő volt aki vérvételre is elküldött.

Igazából úgy volt hogy szerdán megyek tppre valami ürüggyel de tegnap tényleg lázas voltam és úgy voltam vele így legalább nem kell hazudni.

Sajnos vagy nem sajnos reggelre nem voltam beteg így az orvos azt mondta holnap menjek vissza és ha nem javulok akkor majd jobban kivizsgál.

A kollégáim nem sajnálom mert nagyon szemetek velem olyanokat mondanak nekem hogy életképtelen vagyok, meg genetikai hulladék mert 4 voltam kovidos.

Szóvál most rosszul esik a párom viselkedés. Most haragszik rám mert lehet nem ír ki addig amíg terveztük szóval azt vágta a fejemhez hogy szerdán kellet volna orvoshoz menni de azt hittem betegebb leszek.

2022. dec. 19. 21:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
O miert nem tud vigyazni a sajat gyerekere? Varj, kitalalom. Amikor nalatok van a gyerek, akkor is neked kellene szorakoztatnod ot, fozni-mosni-takaritani ra.
2022. dec. 19. 21:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha beteg vagy megerthetne, sőt arra nem gondol, hogy a gyereke elkaphatja tőled?

Felelőtlenség és nem jogos a sértődöttsége.

2022. dec. 19. 21:20
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

Nagyik?

A volt bikája?

Szomszéd?

Öreg pedo a kocsmából?

Dögös bébisintér?

2022. dec. 19. 21:31
 4/16 A kérdező kommentje:
Ő is dolgozik és a héten egy napot van itthon végülis én is de mindegy is. Ez nagyon rosszul érint. Ezért vagyok mellete? Csak erre kellek?
2022. dec. 19. 21:33
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk, de ha máskor is ilyeneket tesz akkor lehetséges.
2022. dec. 19. 21:38
 6/16 anonim ***** válasza:
2022. dec. 19. 21:39
 7/16 A kérdező kommentje:
5. Sajnos szokot ilyeneket csinálni, haragszik rám. Egyszer leszidot mert vettem egy kis üveges kólát és nem olyan gazdaságos mint a nagy. Pedig csak szomjas voltam és nem tudtam elhozni egy két literes kólát. Oké igaza volt de én sose szólnék ilyenért senkinek.
2022. dec. 19. 21:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor akármennyire szereted szépen hagyd el, nem vagy te a cselédje.

Akadnak ezerszer jobb pasik.

2022. dec. 19. 21:52
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
Ha egy kóláért is balhé van, akkor nálatok komoly baj van. Kevés a lóvé, vagy simán unja a pofádat.
2022. dec. 19. 21:54
 10/16 A kérdező kommentje:

9 /szépen fogalmazol.

Kezdjük ott ma Magyarországon igenis anyagi gondok vannak olyan családban is ahol igazából jól mennének a dolgok. Kezdjük ott hogy alapból anyagias. Ha pedig unja a pofámat akkor mondja meg hé bocsi de nem akarlak.

2022. dec. 19. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!