Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan, hogy valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki a saját gyermekére feltekeny?

Figyelt kérdés

A páromat megkerdeztem, hogy szeret-e engem szerelemmel? Mert ezt még így konkrétan soha nem mondta ki. És azt mondta, hogy igen, de a nagy szerelem majd a gyermeke lesz a jövőben.

Tudom, hogy örülnom kellene, mert tőlem akarja azt a gyereket, de mégis nagyon nagy fajdalmat okozott ezzel, mert így most azt érzem, hogy én csak egy eszköz vagyok, aki segít a célhoz eljutni.

Eddig ha gyerekre gondolt

am, akkor azt igazi csodának éreztem és el sem tudtam képzelni nagyobb szeretetet, de most már ellenerzesem van az anyaság iránt.

Nagyon rossz ember vagyok, hogy arra vágyok, hogy az igazi legyek valakinek, aki fülig szerelmes belém és nem csak a funkciót látja bennem?

Volt már más is hasonló helyzetben?

2020. jún. 16. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

Brutálisan fájdalmas amit itt előadtál. Te miért akartál eddig gyereket, nem azért mert akkora csodának tartottad? Ehhez kell egy pali is, akkor az csak eszköz hogy elérd a célt?

Ha akkora csoda a gyerek, nem ő lesz a legfontosabb a világon? Nem neki akarsz megfelelő életet biztosítani, ha kell, akár a saját károtok árán (pl. pedikűr vagy Netflix helyett ételt vagy ruhát vesztek neki)? Hogy lehet tőle önző érdekből irigyelni a szeretetet, amit te akarsz helyette megkapni?

A másik érdekesség, hogy hogyan szeretnél olyantól gyereket, aki azt se mondta még normálisan hogy szeret? Valóban a viselkedés a lényeg, de azért az megint jelez valamit hogy ennyire bizonytalan vagy és kérdezgetni kell tőle szeret-e.

Neked kell utána menned annak hogy miket érzel és mi van benned, csak te tudod ezt felfedezni és javítani rajta. Idegenként pár sor alapján nekem úgy tűnik hogy a párod sem hozzád való, és benned is mély problémák gyökereznek, amihez folyamatos megerősítések kellenek mástól. Először tedd magad egyenesbe lelkileg, jöjj rá tényleg abban vagy-e amit szeretnél a jövőben is és kutasd fel a problémáid forrását. Ebben az állapotban csak meggyötörnél egy gyereket, akár a teljes életét tönkretéve - ugyanúgy ott maradnak a gondok attól még mert szültél.

2020. jún. 16. 22:37
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Persze, hogy a gyermek lesz az első ha megszületik, de addig neked kéne hogy az legyél. Én is biztosan elgondolkoznék azon, hogy valóban fontos vagyok-e neki, vagy csak már nagyon élvezné az apaságot.
2020. jún. 16. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Olvasd el újra, próbáld meg picit kívülről nézni :

"Mert ezt még így konkrétan soha nem mondta ki. És azt mondta, hogy igen, de a nagy szerelem majd a gyermeke lesz a jövőben"

Itt leírod a lényeget. Nem a gyerek a fő kérdés. Mert miután megszületik, mindenki úgy érzi, a pici baba a legfontosabb. De, mivel párod még nem lett édesapa, honnan is tudhatná ő. Illetve még, nem mondta, hogy szeret...? Mi a kérdésed pontosan?

2020. jún. 16. 22:47
 4/6 A kérdező kommentje:

#1 Nagyon félreértettél engem. Én nem vagyok az a minden áron gyereket akaró, pontosan zidom, hogy még évek kellenek ahhoz, mire felkészülok az anyaságra. Eddig eszembe sem jutott az előző kapcsolataimban, csak most. És persze, hogy a gyerek az első, de azért a fiamra nem úgy tekintenek, mint egy potenciális férfira és azt a szeretetet soha nem állítanam párhuzamba a párom iránt érzett szerelemmel.

És nem kérdezgetem állandóan, hogy szeret - e? Most az egyszer megkerdeztem, mert tényleg nem mondta még nekem, kíváncsi voltam. Ettől függetlenül tudom, hogy nagyon fontos vagyok neki és nagyon megbecsül.

2020. jún. 16. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
Akkor minden szuper, nem? Tudod ott kezdődik az út, hogy magadnak nem hazudsz. Sok sikert a jövőben.
2020. jún. 16. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rosszul értelmezted 🙂 lehet azért mondta hogy érzékeltesse mennyire nincs ellenére hogy egyszer apa legyen, és hogy mennyire fogja majd szeretni 🙂 bele tudnék még menni a témába de nem szeretnék, a lényeg az hogy ezt jó indulattal mondta neked, egy fajta kedveskedésből talán. Inkább örülj neki, lehet jó apa lesz és szeretne is az lenni
2020. jún. 17. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!