Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezen átlépni?

Figyelt kérdés
Hosszú évekig éltem bántalmazó kapcsolatban. Egy éve megismerkedtem egy férfival, aki elfogad úgy, ahogy vagyok. De sokszor kísért a múlt. Dolgozok magamon, igyekszem nem visszafelé nézni, de sokszor előjön az agybaj.
2022. dec. 19. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus.
2022. dec. 19. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szakember. Pszichológus.

Illetve nyilván vannak nagyon jó könyvek is a témában. Google segít megtalálni őket. Nagyon javaslom, mert át tudja formálni a gondolkodásmódodat egy ilyen pszichológiás, önismereti, traumafeldolgozós könyv.

Mindenképp azokat ajánlom, amik tudományos szempontból íródtak.

2022. dec. 19. 11:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Pszichológuson én is gondolkodtam, de tb alapon nincs nálunk, magán úton pedig nem tudom megfizetni. Könyvet sokat elolvastam, de még nem érzem a hatását.
2022. dec. 19. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Bántalmazd az új párod. Segít feldolgozni a múltat, aztán majd ő is keres valaki mást, akit bántálmazhat.

Ez ilyen.. csak így rázhatod le magadról. Tehat usd, vagd, nem apad.

2022. dec. 19. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:

"tb alapon nincs nálunk" - pszichiáter (neurológus) biztos van, és ő maga is tud segíteni, ha meghallgat, és tovább is tud irányítani, be is tud utalni valahova, ahol segítséget kaphatsz.

Ajánlom még a meghallgatunk pont hu-t, ott is tudnak neked segíteni.

2022. dec. 19. 11:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Pszichológus. Csak ezt tudom én is írni.
2022. dec. 19. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!