Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlgondolom és nem jogosan fáj ez az egész?
Tegnap este barátom áthívott magához.
Megérkeztem és azzal indított hogy szeretnék e vele elmenni egy techno buliba mert a barátai is ott lesznek.
Egy kcisit hezitáltam aztán mondtam hogy nem akarok, faradt vagyok, - fok van, és nem szeretem a techno bulikat.
Aztán láttam rajta hogy nagyon szomorú lett és hogy nem érzi jól magát velem ezért mondtam h akkor menjen el én meg haza megyek és ő elment….
Azért érzem magam nagyon rosszul mert akkor miert hiv az magához? Úgy érzem h nem vagyok prioritás és Nem vagyok fontos neki, de cafoljatok meg
Előbb kellett volna szólnia, hogy bulizni akar, ha te is szeretnél menni, akkor menj át. Senkitől nem lehet elvárni, hogy olyan programon vegyen részt, ami nem érdekli. Én nem szeretek bulizni, a technot meg főleg nem, úgyhogy megértelek kérdező.
Szerintem jogosan esett rosszul, amit csinált. Beszélnék vele erről, hogy ez így nem lesz jó. Ha nagyon nem juttok kompromisszumra, akkor elgondolkodnék, hogy van-e értelme a kapcsolatnak.
Kérdező jól látod. Más világ vagytok, eltérő értékrend. Te többre értékelnéd a bekuckózós összebújást, ő meg a buli világában érzi magát jól.
A másik dolog, hogy a szavára se lehet adni. Áthív, hogy együtt aludjatok, erre bezengi, hogy őt várják a haverok meg a bulika.
Gondolom nem is vitt haza. Megértelek, hogy rosszul esik, mert tényleg bántó szituáció. Komolytalan még ez az ürge, meg egyáltalán meg fog e komolyodni.... Kívánom, hogy megtaláld a párod, akivel kölcsönösen rajongtok egymásért. Gondolj bele, ha olyan lány van, mint te, hogy szeretsz az otthon melegében lenni, összebújni a szerelmeddel, akkor olyan srácnak is kell lennie, aki a te párod. Meg fogod találni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!