Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlgondolom és nem jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlgondolom és nem jogosan fáj ez az egész?

Figyelt kérdés

Tegnap este barátom áthívott magához.

Megérkeztem és azzal indított hogy szeretnék e vele elmenni egy techno buliba mert a barátai is ott lesznek.

Egy kcisit hezitáltam aztán mondtam hogy nem akarok, faradt vagyok, - fok van, és nem szeretem a techno bulikat.

Aztán láttam rajta hogy nagyon szomorú lett és hogy nem érzi jól magát velem ezért mondtam h akkor menjen el én meg haza megyek és ő elment….

Azért érzem magam nagyon rosszul mert akkor miert hiv az magához? Úgy érzem h nem vagyok prioritás és Nem vagyok fontos neki, de cafoljatok meg

2022. dec. 18. 18:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%

Mik ezek a kommentek Jézus... Ezek akik ilyeneket írnak hogy a kérdező a hibás, biztos ilyen "nekem aztán senki ne mondja meg mit csináljak" emberek, ami komoly párkapcsolatban nem oké, ugyanis ott gyakran kell a kompromisszum.

Ha nem együtt éltek, akkor igenis a ti közös időtök lett volna, ha már áthív magához, akkor elvárható, hogy együtt legyetek, hogy veled foglalkozzon. Ha az eredeti terv az volt, hogy a barátaival lesz, akkor meg kellett volna mondania, hogy elhívtak bulizni a haverok, velük leszek ma de gyere te is ha gondolod. Így írásban vagy telefonon. Ha nem szereted a techno bulikat, akkor ne menj. Ő ezt már biztos tudta rólad. De az nagyon nem oké, hogy ti beszéltek meg előbb valami programot, majd később kap egy meghívást és akkor neki az a fontosabb. A barátommal is amíg még nem éltünk együtt, volt, hogy hívták máshová, de ő egyből mondta, hogy nem megy, velem találkozik. Két exem csinált amúgy hasonlót, mint a te palid. Az egyik áthívott, de 5 percet nem foglalkozott velem, csak játszott a gépen. De ha ez volt az eredeti terve, akkor miért hívott át, miért nem mondta, hogy ma ne talizzunk? A másik exem meg úgy állt hozzám, hogy ja van most barátnőm, de elém mellette szó szerint ugyanazt az életet, amit eddig is, ha akar jönni az én másokkal való programjaimra, jöhet, ha nem, akkor nem talizunk, ki nem szarja le? Nem egyszer csinálta meg velem azt, hogy megbeszéltünk valamit, de nem egyedül jött, hanem haverral vagy családtaggal. Kérdeztem, meddig marad. Ja hát vele leszek én már reggelig, de maradhatsz ameddig akarsz nem zavarsz...

Ez nagyon nem normális. Vagy válasszon téged aznapra és ne menjen bulizni, vagy meg se beszéljen veled talit és legyen a haverokkal.

2022. dec. 18. 19:23
 12/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó végre valaki érti

Ha közölte volna velem mielott még athiv hogy szeretne menni talalkozni a barátaival akkor nyilvan nem fog rosszul esni mert akkor nem ér meglepetésként. Nem vagyok drama királynő, de a korrektséget szeretem és fontos szamomra

2022. dec. 18. 19:26
 13/22 anonim ***** válasza:
16%
#10 te küldted el. Miért mondtad ezt ha zavar? Tanulj meg kommunikálni normálisan, mert amit most csinálsz az kb óvoda
2022. dec. 18. 19:41
 14/22 anonim ***** válasza:
27%
#12 minek kérdezel ha csak a neked tetsző válaszokra adsz?
2022. dec. 18. 19:42
 15/22 anonim ***** válasza:
73%
Az lett volna a minimum, ha mielőtt athiv szól neked, hogy menne bulizni, neked van e kedved menni. Ha nincs akkor nem mész át aznap ha van akkor atmesz. Nem az, hogy athiv és otthagy egyedül a francba. Ez nem okes így.
2022. dec. 18. 19:48
 16/22 A kérdező kommentje:
Mert aki menni akar az menjen de akkor ne zavarjon ossze hamis ígéretekkel
2022. dec. 18. 19:49
 17/22 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező nem írtad, hogy nem ez az első eset, sőt azt sem, hogy athivott, hogy egyedül lesztek

Ne már mi legyünk a hibásak, amikor fél infókat osztottal meg!

Igen, ez esetben jogod van haragudni, viszont ha valami nem tetszik miért nem nyitod ki a szád.

Itt vársz bologatos kiskutyakat, hogy te ugyan nem vagy a hunyó.

Nem azért, mert valahol mélyen legbelül tudod, hogy te sem voltál szent?

Mert bizony azt is tehetted volna, hogy elmesz és jól érzed magad bár változott az esti program, vagy egyáltalán át sem mentél hozzá hiszen elvileg fáradt voltál.

Érdekes, ahogy szólt azonnal futottal, egyenesen repultel csak valószínűleg közben hívták a haverok.

És neked nem az a bajod, hogy a haverokat részesítette előnyben, mert hívott, hanem az, hogy nem kettesben toltottetek el az estét.

Úgy érzed nem kellesz, kezd unni a párod.

Kommunikálj vele, hogy neked ez nem tetszik, ha nem érti akkor váljanak el utjaitok.

Ennyi.

2022. dec. 18. 19:49
 18/22 A kérdező kommentje:
Uristen egyáltalán nem. Nyilvan inkább bent vagyok egy hazban a melegben vele kettesben mint higy kinti techno partiban legyek mínusz 3 fokban úgy h amugy gyulolom a techno bulikat és ő ezt jól tudja és úgy hogy egész nap nem is beszéltünk mielott talalkoztunk ugyanúgy végig azokkal a barátaival volt akikkel bulizott is.
2022. dec. 18. 19:52
 19/22 A kérdező kommentje:
És kommunikáltam vele de ő egyszerűen nem latja hogy miert esik rosszul nekem. Nem fogom egy olyan emberre vesztegetni az időmet 21 évesen akinek csak egy opció vagyok. Tovább leptem
2022. dec. 18. 19:53
 20/22 anonim ***** válasza:
94%
Na pont ezt írtam, ha nem egyeztek meg és nem érzed jól magad akkor ez a megoldás.
2022. dec. 18. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!