Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszok a páromra, hogy nem volt képes a 25-ét elintézni szabad napnak?
A párom felszolgáló így sokszor hétvégén is dolgozik. Direkt mondtam neki, már december elején, hogy mondja meg a főnökének, hogy a 25-e mindenképp legyen szabad neki, mert nálunk hagyomány, hogy 25-én megyünk anyámékhoz ès ott lesz az egész család a húgom es neki a párja meg a bátyám és a felesége is. Most így tök rossz lesz, hogy mindenki a párjával jön én meg mehetek egyedül mintha nem lenne senkim. Erre volt a válasz, hogy a főnök így tudta megoldani.
Nagyon elegem van, hogy a munkája miatt kimarad egy csomó programból én meg magyarázkodhatok, hogy dolgozik. Húsvétkor is bejátszotta ugyanezt. Nem akarom, hogy azt higgyék nem szereti őket a párom es azért nem megy.
Hohóó! #8 vagyok. Én azóta sem írtam egy kommentet sem. Csak ezt. Előtte írtam a #4-et. De ennyi, semmi több. Folyamatos kötekedés meg pláne nem!
#21! Te valami másik mozit nézel. Válaszoltam a kérdezőnek a #3 kommentemben. #12 pedig megszólított. Így, nézd csak:
"9, hogy neked se sok lehetőséged van munkával kapcsolatban😆, azaz igazi bólogatós kis kutya lehetsz Te, nehogy a főnök urat megbántsd, hogy azt merd mondani neki, hogy NEM, az ilyenek maradnak is mindig a ranglétra alsó szintjén".
Nyilván személyeskedésre reagálni fogok, mivel a tévhitével ellentétben nem vagyok bólogatos kiskutya😉
Azt meg rosszul tudod, hogy az vélemény nyilvánító gomb. Ez nem Facebook. A válasz hasznosságát kell értékelni, nem azt, hogy egyetértesz-e vele, csak mindenki rosszul használja.
23. Akkor karácsonykor szünjön meg az élet? Se étterem, se tömegközlekedés, se taxi, de rendőr, se mentő, stb...
Általában akinek gyerek van elsőbbséget élvez ünnepekkor.
Ahogy a kérdezőt nézem én se mennék vele... Ez a mit szólnak, meg olyan mindha nem lenne senkid...
Mellesleg a vendéglátás ilyen, ezt amikor össze jöttél vele is tudhattad. Máskor is össze lehet hozni a családot, nem csak ilyenkor, majd ha akkor se megy akkor tényleg a családod nem bírja.
N
7-éve vagyunk házasok, eddig egyszer se tudtuk együtt tölteni a karácsonyt a férjem munkája miatt.
Vagy délutános, vagy délelőttös volt, szóval egyszer se tudtunk úgy igazán karacsonyozni a rokonokkal, mindig karácsony után ugrottunk át. Ott is nyilván előre vették a gyermekeseket, de így 7-év után most a kollégái azt gondolták, végre karacsonyozzon már otthon legalább egyszer, tehát most végig szabad lesz, végre lesz egy közös karácsonyunk a családdal. :)
Máshol is van ilyen probléma kérdező, így kell megoldani sajnos, nyilván munkahelyet nem veszíthetünk el olyasmi miatt, ami 26-27.-én is bepótolható.
Illetve az írásodból nem az jön le, hogy csak szeretnél szeretetben a pároddal ünnepelni, hanem mintha ciki lenne hogy egyedül mész. Nem ciki, a munkahely is fontos, mond el nekik hogy a párod dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!