Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszok a páromra, hogy nem volt képes a 25-ét elintézni szabad napnak?
A párom felszolgáló így sokszor hétvégén is dolgozik. Direkt mondtam neki, már december elején, hogy mondja meg a főnökének, hogy a 25-e mindenképp legyen szabad neki, mert nálunk hagyomány, hogy 25-én megyünk anyámékhoz ès ott lesz az egész család a húgom es neki a párja meg a bátyám és a felesége is. Most így tök rossz lesz, hogy mindenki a párjával jön én meg mehetek egyedül mintha nem lenne senkim. Erre volt a válasz, hogy a főnök így tudta megoldani.
Nagyon elegem van, hogy a munkája miatt kimarad egy csomó programból én meg magyarázkodhatok, hogy dolgozik. Húsvétkor is bejátszotta ugyanezt. Nem akarom, hogy azt higgyék nem szereti őket a párom es azért nem megy.
Hát kiscsillag neked sem igen volt még főnököd, vagy ha igen, akkor kb. havonta új helyen vagy.
Egyébként te meg a családi csicska lehetsz a valóságban. Ez sem jobb.
Ez a nyomorult aki itt is provokál kb minden máshol is ugyan ezt csinálja. Állandóan le van pontozva kb minden kommentje olyan mérhetetlen ostoba csak saját magát nem veszi észre. Azt hiszi ő a zseni az okos majd ő megmondja :D szerintem munkahelye sincs :D
Kérdező te meg szégyelhetnéd magad. Nem kötelező a párodnak minden családi eseményen vagy programon ott lennie. Ha tőlem ezt várná el a párom egyenes út lenne a szakításhoz mert nekem eszembe sincs állandóan az ő családjával lenni. Te meg csak egyszerűen gyerek vagy aki nem képes kiszakadni anyuci szoknyája alól. Ha nem tetszik hogy a párod nem lóg folyton a családod körül akkor keress olyan papucsot aki majd körbeugrál mindenkit.
#12! Hát, cica, neked nem csak munkahelyed nincs, emberismereted se. Több mint 10 éve nincs munkahelyem, nincs főnököm, teljes mértékben magam osztom be az időmet minden munkával. Hetente többször mondok munkára nemet, mégis keresnek újra és újra, azért, mert jó vagyok abban, amit csinálok. Szóval emberedre találtál 😂
Azonban pont azért alakítottam ki ezt, mert semmilyen szinten nem viselem a korlátokat, így családon belül se. Ha a családommal/barátaimmal/a helyi ufókkal akarok lenni, akkor elmegyek és jól érzem magam, függetlenül attól, hogy a pasim tud-e jönni, vagy sem. Életemben nem jutott eszembe olyan hülyeségekben agyalni, hogy jaj, Gipsz Jakab mit fog szólni, ha nem rángatom magammal az aktuális pasimat, mivel 2 külön ember vagyunk, bennem pedig nulla megfelelési kényszer van, szóval marhára nem érdekel, hogy kiben milyen kérdés merül fel, ha történetesen nincs ott.
Viszont tudom, hogy az emberek 95%-a nem így él, hanem munkahelyen dolgozik, ami már nem az általános iskola, nincs olyan, hogy viszem az igazolást arról, hogy Erzsike "családi okok miatt hiányzott karácsonykor." Az gondolom fel se merül benned, hogy valaki nem azért megy be dolgozni a MUNKANAPJÁN, mert a főnök bólogatos kiskutyája, hanem azért, mert egyrészt az a munkanapja, másrészt, mert nem körülötte forog a világ, és van akinek valóban szüksége van pont arra a napra, nem azért, mert az aktuális FELNŐTT p.ncijának a kis buksiját kell simogatnia, aki képtelen egyedül elmenni a családjához, amit egyébként az év bármelyik más napján is megtehetne. (Vagy esetleg pont azért, mert nem akar kiállítási tárgy lenni a hisztis csaja családjánál, ami ugyanúgy érthető🤣)
"Nem akarom, hogy azt higgyék nem szereti őket a párom es azért nem megy."
Pedig több mint valószínű, hogy ez a mondat helytálló, azért, mert Húsvétkor ugyanezt tette.
De az sem kizarandó verzió, hogy a párod több pénzt szeretne ünnepnapokon, sőt az sem, hogy a főnök nem engedte el, mert jó munkás és mert más kollégája elsőbbséget élvez /hamarebb szólt.
Nálunk október elején kezdték leütni a szabikat. A főnököm, november elején már pontos beosztást készített, amit november végén csak azért módosítottak, mert az egyik kollégám három hétre kórházba került decemberben.
Ezeket a családi ünnepeket érdemes nyáron tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!