Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt èlèsnèl ti èreztètek már hogy hiába èltek együtt valakivel, mègis magányosnak èrzitek magatokat ès vágytok valakire aki törödne veletek?
Mert nem szerelmes, nem érdekli a lényed, ennyi.
Csak vagy neki míg nem akad más.
11-es
És hogyan ismertethetném be vele hogy nem szerelmes belém, csak a képembe hazudik hogy igen?
Jah és a kedvencem, mikor mondom neki mennyire ki vagyok éhezve a kedvességre azzal jön hogy bokokra vágyok? Mondtam neki nem! Mert nem vagyok felszínes, nem a külsőségek dicsérete a kedvesség! Hanem a kedvesség amire vágyom, figyelem, törödés érdeklödés írántam vagy hogy érezzem hogy fontos vagyok valakinek, és érdekli ki vagyok én milyen ember vagyok valójában, erre a kedvességre vágyom igazából és nem pedig felszínes külsőségekre mert soha nem is érdekeltek ezek.
De ő soha nem is kérdez rólam, hogy egyáltalán közelebb kerüljön hozzám vagy azt érezzem igen meg akar ismerni ki vagyok milyen ember vagyok vagy hogy egyáltalán figyelne arra amit mondok sokszor azt érzem mikor beszélek ő neki az agya kikapcsol.
Nem kell beismernie semmit, nem veheted rá.
Ott kell hagyni és kész.
Még több időpocsekolas, energiapazarlas lenne részedről.
Én olyan típus voltam, akire nagyon rá tudott telepedni a magány érzése. Sokat dolgoztam, hogy ez ne történjen meg soha többet. Sikerült eddig.
Tehát a magánynak tényleg nincs köze a párkapcsolati állapothoz. Ez egy egyéni dolog, amit képes vagy befolyásolni.
Nekem is volt hasonló, mert tényleg nem törődött velem a párom.
Ahogy írsz, erzelmileg bánt téged, kineveti az erzeseid?!
Ez hol szeretet?!
Akit szeretünk, segítünk neki, meghallgatjuk, ott vagyunk mellette.
Gondolkozz el ezen! Remélem jól döntesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!