Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az a pasikban ha 100 km-re költözöm is akkor is utánam jönnek?
Vagy 1000 km.
Kifogom az összes pszichopatát?
Egy rakat mindent meséltem már.
Nem egyszer kapom ezeket hogy kamuznék kitalálom meg fantázia.
Kezdem megkérdőjelezni azokat akik ide járnak hogy vagy életük sincs vagy nem tudom minek tudjam én be ezt a "sok" vagy ismétlődő hüledezést.
Habár párszor kaptam olyat is már itt hog, izgalmas lehet velem az élet :) de az amolyan pozitív kérdés volt amire válaszoltam, nem negatív téma.
Nagyon ritkák a pozitív kerdések plmi esett jól neked random emberektől, vagy ilyenek, hogy nem problémák vannak csak kiirva, ritkák sajnos.
Most ezzel sok gúnnyal beszolással is mit kezdjek.
Hohetetlen nem én vagyok, hanem az emberi rosszindulat. Idegenül ismeretlenul anonym másoknak beszólni. És ez a legnagyobb örömük az életben.
Mi ez a sok keserű ember.
Gyerekek mindjárt karácsony és ömlik a szátokból a ...r.
Emna ez a hihetetlen.
#16! Ennél sokkal hihetetlenebb, hogy mindjárt itt a karácsony és annyira izgalmas az életed, hogy ilyenkor is az a fő programod, hogy napi 6 kérdést írj gyikre😂Mint pl.ez itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Nem én kérdésem.
De neked is a ...r ömlik a szádból.
Nem megy ez valahogy nektek.
Meg semmi sem valszeg
#18! Tudjuk, soha nem a te kérdésed🤣Kár, hogy a szókincsed pont olyan egyszerű, mint te magad, ezért kb.3 kérdésed után felismer bárki 😉
Úgyis ráérsz, dolgozz egy kicsit ezen. 2023 kihívása? Ki tudj írni egy kérdést úgy, hogy senki nem ismer fel? Na, mit szólsz?😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!