Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak ha a barátnőm leszívja az energiám az állandó rosszkedvével?

Figyelt kérdés

Mindig morcos, állandóan talál valami kifogást ami miatt fáradt és kedvtelen. A gond, hogy én tele vagyok energiával amikor hazaérek a munkából, általában derüs vagyok...erre ő csak panaszkodik és jajjgat. Persze ő elvárja, hogy akkor én is vegyek vissza, babusgassam, szeretgessem. Az elején így is tettem mivel beteg volt (hűlés). Egy egész hónapot volt beteg...orvoshoz nem akart menni. Ő itthonról dolgozik. Ül a laptop előtt és közben filmezik...mégis állandóan valamiért ki van készülve.

Nekem már kezd elmenni a kedvem ettől az egésztől. Szeretem de már únom, hogy állandóan az ő borús kedvéhez kell alkalmazkodjak...s ha nem akkor jön a hiszti, hogy nem vagyok empatikus.

2022. dec. 15. 21:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy nem depressziós...én ismerek depressziós embereket és rajtuk egyből kiszúrtam, hogy valami nem stimmel. Manapság menő különféle betegségek mögé bújni. Könnyebb áldozatnak lenni mint tenni is valamiért. Az elején nagyon megértő voltam vele de észrevettem, hogy ha valami nem úgy történik ahogy ő szeretné akkor jön az önsajnáltatás. Nagyon hamar megharagszik minden apróságon. Nekem egyre nagyobb a gyanúm, hogy manipulálni akar mert tudja, hogy ha duzzog akkor én egyből ki akarom engesztelni valamivel.

Mindenki életében vannak nehézségek de az állandó önsajnáltatás nem old meg semmit. Ő egy felnőtt nő nem tini...

2022. dec. 16. 14:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Szakíts, hányszor írjak még le?
2022. dec. 16. 14:29
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Én nem értem miért hiszitek azt hogy a párjának lesz jobb ha a kérdező ott hagyja. Tudjátok van az a szint amikor már az embernek is elfogy a türelme hogy akármit teszel semmi nem jó mert feszt duzzog és megy az önsajnálat. Az ilyen embertől jobb minél hamarabb megszabadulni menjen akkor sajnálja magát. Én is szerettem exemet de az állandó önsajnálat minden egyes nap mindenkit kritizált leszólt mindig szar volt minden hát tudjátok akinek semmi nem jó az megérdemli hogy egyedül öregedjen meg. Minden egyes nap csak a panaszt hallgatni ha ti azt hiszitek ezt egy embernek el kell viselnie hát hajrá viseljétek nyugodtan.
2022. dec. 16. 14:55
 14/14 anonim ***** válasza:

"manipulálni akar mert tudja, hogy ha duzzog akkor én egyből ki akarom engesztelni valamivel."

Mindenki életében vannak nehézségek de az állandó önsajnáltatás nem old meg semmit. Ő egy felnőtt nő nem tini...

Akkor ne hagyd, hogy manipuláljon, ne akard kiengesztelni - te vagy az oka az összes bajának?

2022. dec. 16. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!