Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belenéztem a telefonjába. Elmondjam neki?
"nem voltam otthon mikor ez történt"
Magyarul sumákol, mert ha nem így lenne, akkor nem várta volna meg azt, hogy ne legyél otthon, vagy szólt volna róla. Mit kell ezen megbeszélni? Biztos nem a karácsonyi meglepetés thaiföldi utatokat szervezi titokban, az éjszaka közepén. Szerintem teljesen mindegy, hogy közlöd, akkor is oda a bizalom. Mondjuk, én nem azt mondanám, hogy durván megsértettem a privát szféráját, hanem hogy valaki látta, és szólt neked, és nem is mondta...aztán majd látod, hogy őszintének tűnik-e, vagy a képedbe hazudik valamit, valami infód úgyis van arról, hogy milyen jellegű volt a találka, ha láttad a telefonját.
Update:
Egy kamu sztorival állt elő. Fele igaz fele nem. Ugye mondanom sem kell hogy a lényeges részek kimaradtak.
Indok hogy miért nem mondta el:
Alapból sem bízok benne, nem akarta hogy mégjobban ne bízzak.
Rendben, de mi számít OKNAK?
Mármint eddig sosem volt ilyen, vagy ehhez hasonló dolog. Ez is úgymond ok nélkül történt, hisz csak egy megérzés volt ami aztán végül bejött, de ettől még ugyan úgy lelkiismeret furdalásom van a kutakodás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!