Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alap egy kapcsolatban, hogy tudjàtok a párotok mikor merre jàr?

Figyelt kérdés

Pl. felhív-e, hogy mikor vègez a munkahelyen aznap? Vagy ha kèsőbb vègez, esetleg még beugrik valahova munka utàn?

Ti is beszàmoltok neki hasonlóan?

2022. dec. 13. 23:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Jelenleg ott 1 válasz van, mire fel a többes szám?
2022. dec. 14. 02:14
 12/22 anonim ***** válasza:
91%
10-es, nem érzed a különbséget aközt, hogy el akarjuk mondani egymásnak, mi van velünk, és hogy a másik folyamat megfigyel?
2022. dec. 14. 02:15
 13/22 anonim ***** válasza:

Szerintem igen

Aztan van, aki nem birja ezt a tipusú kötöttséget..

Nálunk alap

14 éve működik

2022. dec. 14. 05:57
 14/22 anonim ***** válasza:
91%

Igen. Illetve pontosabban van egy közös naptárunk és minden héten elvesszük együtt, hogy azon a héten ki-hova megy, mit kell csináljon.

Sajnos nálunk szükséges mert "random" napokon kell menjen ápolni a szüleit pár órára.

A napi kapcsolattartás inkább chatelés formájába valósul meg, írunk ha végeztünk valahol (orvos, fogászat, munkahely stb), hogy tudjuk mikorra várhatjuk a másikat haza.

Munka után max boltba ugrunk be, nem vagyunk kocsmázós típúsúak és már abban a korban sem vagyunk, hogy random ismerőssel/kollégával kiruccanunk. Az ilyensmit előre meg szoktuk tervezni :D

2022. dec. 14. 07:51
 15/22 anonim ***** válasza:

Alap, hogy ha a másik kérdezi, hogy mikor végzünk, akkor megmondjuk. Az is alap, hogy ha valami változás van a megszokott rutinunkban, azt elújságoljuk (nem azért, mert kell, hanem mert egy normális párkapcsolatban a két fél beszélget annyit, hogy szó essen róla, ha épp másnap orvoshoz van időpontja vagy be kell mennie x helyre).

De ezenfelül nem érzem, hogy az én feladatom lenne a páromat értesíteni arról, hogy épp hol vagyok és mit csinálok. Ha eléggé figyel, úgyis tudja, ha nem akkor majd ha célja lesz vele (pl elém akar jönni), megkérdezi.

2022. dec. 14. 08:13
 16/22 anonim ***** válasza:
nyilván nem percre és méterre pontosan, de a nap végén nagyjából vázoljuk hogy telt a napunk, meg ha úgy van, a másnapot is megbeszéljük
2022. dec. 14. 08:22
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, alap. Meló után közös a házimunka, számítunk egymásra.
2022. dec. 14. 09:50
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell felhívni, ha a szokott időben végez, de ha később jön, akkor igen. Ha mondjuk ő munka után meg akar vacsorázni a munkatársaival valahol, azt mondjuk azért jó tudni, mert akkor nyilván nem fogok (annyit) főzni, vagy csak simán nem várom meg a vacsorával. Meg aztán nem ártana tudni azt sem, hogy lefekvés előtt lesz-e időnk egymásra. Máshogy tervezek, ha van 4 óránk egymással, és máshogy ha csak 1. Ha később jön haza, akkor nekem otthon egyedül több dolgot kell megcsinálnom, ami nem baj, csak tudjak róla.

Azt, hogy hol járt, nem kérdezem, mert nem kell, elmondja magától. Mindig megbeszéljük, hogy miket csináltunk aznap, hogy éreztük magunkat stb.

Szerintem van egy alapvető félreértés férfiak és nők között erről. Sokszor láttam már azt a véleményt, hogy ha ezt csinálja az ember lánya, akkor biztosan kontrollmániás. Pedig sokszor csak a szervezés meg a logisztika miatt kell, hogy tudjuk, hogy hol lesz a csávónk szombat este 7-kor. Ha együtt visszük a háztartást, nyilván befolyásolják az egyéb programok a másik fél idejét. De ez szerintem akkor is így kell hogy legyen, ha mondjuk a szüleiddel vagy lakótárssal élsz.

2022. dec. 14. 11:01
 19/22 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy igen. De egy párkapcsolatban nincsenek előre megírt szabályok, azokat a két fél dönti el.

Nálunk teljesen alap, hogy nem titkolózunk. Nyomkövető sincs egyikünkön sem, de egyértelmű, hogy beszámolunk egymásnak arról, hogy mi volt aznap, illetve abból sem csinálunk titkot, ha valamelyikünknek valahová valamiért el kell menni.

#10: "Érdekes, majd mindenki igent mond. Majd ide mit ír a nép:"

Semmi meglepő nincs ebben. Azért az, hogy nyomkövetőt teszünk a másikra, az egyrészt sugall egy nagyfokú bizalmatlanságot, másrészt meg az ember már csak olyan, hogy nem szereti, ha követik, vagy megfigyelik. Akkor sem, ha nincs takargatni valója.

Nyilván persze olyan is van, aki nem túl tisztességes egy párkapcsolatban, de szerintem jelen kérdésnél a kérdező a normális PÁRkapcsolatokra gondolt. ;-)

2022. dec. 14. 11:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Igen, sőt ő hoz dolgozni minden nap a céges kocsival és jön is értem, a többi időt meg együtt töltjük
2022. dec. 14. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!