Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy egy domináns csaj elviseli a pasijától hogy megalázza?
Eddig minden kapcsolatában olyan pasijai voltak akik a talpát is nyalogatták, és ő élvezte hogy uralkodik felettük.
Most meg a pasija mások előtt az exét dícsérgeti vele szemben hogy mennyivel jobb volt a csaj nála meg ilyenek.
Szerintetek miért hagyja ezt?
Az látszik a csajon hogy nagyon nem tetszik neki amit a pasija csinál, de mégsem hagyja ott.
Nem "normalis", hanem előfordul. A szexben szub vagyok, minden más esetben es területen domina. Ez sem normalis, csak előfordul.
Talán sok más előnnyel jár a hölgynek, ha vele van, s majd dobbant, ha jobbat talál. Bízd rá, tudja ő!
6
Nem hiszem, látszik rajta hogy nagyon megalázónak érzi az egészet, nem is értem hogy miért nem hagyja ott?
8
Pont erre gondoltam én is, csak nem tudom hogy milyen kényszernek lehet ekkora hatása?
Próbáltam burkoltan rákérdezni, de terelte a témát, és látszott rajt akkor is hogy nagyon ciki neki az egész, de úgy tett mintha nem is akarná érteni a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!